Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodosao Ahmo, odvoji malo vremena pa posjeti i potomke izvorne Turske krvi u tzv RS da vidis kako su MRKI, ne vide se u cakarmi.
oj junace pitaj pra pra baku odakle ti je deda iz Turske ... uci malo. znas citati i pisati ... najbolje predjui opet istoriju ali zamjeni udzbenike ;)
Cuj: \"kao što je džamija Ferhadija, u čijoj obnovi je pomogla Turska uprava za međunarodnu saradnju i razvoj\" Eh, opet ste dosli da gradite dzamijetine po Balkanu, a Turcine?! Samo jedno treba da znas, nemozete vi toliko dzamija ograditi koliko mi mozemo srusiti. Bices otjeran iz BL kao i tvoji prije 100 godina Osmanlijo i otjeracemo i ove domace turke koje navijaju za tebe!
Kada dođe obilaziti Ferhadija džamiju treba ga informisati da je tada kada je rušena ta džamija u BL dolazio srpski patrijarh i da niti jednom riječju nije osudio taj barbarizam.
Ne cujem nidje Zlatka da kuka kako se sultanov vezir mjesa u unutarnje stvari BiH!
Pade mi na pamet ona od Dine Merlina: Sarayevo guzel sehir Sensin benim ben senin... :) Baš sam slušao na vijestima da će ići u BL i posjetiti Ferhadiju, simbol osmanske vlasti u tom gradu. Možda održi lekciju Dodiku o Ferhat-paši, jednom od osnivača grada. A ako je istina ono što banjalučka ATV govori za \"1001 noć\" (najgledanija serija u RS) vjerovatno će se sporazumijevati na turskom :D
PA VALJDA SU SE OVE TVOJE JASTUCILE DOK SU TI PRA PRA DJEDA SJEKLI PO KYRCU
Vlasino, u Turskoj su ti muski preci.
TREBA MALO POKRENUT TEMU O OSMANSKOM GENOCIDU NE SAMO NA BALKANU NEGO I U TURSKOJ GDJE SU MILIONIMA POBJENI JARAMEJI ARMENCI I OSTALI, OSIM TOGA DA TURSKA NE VRSI TEROR NAD SVOJIM STANOVNISTVOM KURDIMA I DA SE TOM NARODU DOZVOLI ODCJEPLJENJE OD GENOCIDNE FASISTICKE TURSKE. OSIM TOGA DA SE UTVRDI SA NEKOM VRSTOM UGOVORA DA CE U SKORIJE VRIJEME DA PRIME SEBI BALIENS SA BALKANA.
dobro došo predsjedniče, ovde su ti mnogi v l a s i rodbina, snaše su se karinjale u šesnes
uzalud dolaziš, nema spasa Bošnjacima!
Odes malo i do ADINE mame tek ces da vidis sta smo njoj uradili. Ono bi vozalo MERCEDES a da nikad ne izadje iz dzamije.
eh moj Ahmo brate, hajd obiđi tu moju Banja Luku i ljepojku Ferhadiju pa vidi šta su joj uradili..
Hvla, g. Davutoglu, ne treba nam Vaša pomoć! Pomozite Vi Vašem kolegi Zlajogluu i njegovim unutaristzičko-fashističkim snagama da shvate kako ovo nije Saudiojska Arabija, nego Bosna i Hercegovina, država Bošnjaka, Hrvata i Srba.
KAD NAM NAS PRESJEDNIK DODJE SRECNA CE SE SRECNA CE SE ZEMLJA ZVAT. DOBRODOSO PRESJEDNICE JOJ SVEGA IMA MALI KRATKIH DEBELIH CIGARA MA SVEGA IMAJU NEBI BILO LOSE DA ODES MALO DO NISA CELE KULA A TA DZAMIJA U BANJALUCI JE NAPRAVLJENA OD PORUSENOG PRAVOSLAVNOG HRAMA.