Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bulidza, samo ti pjevaj! Rodjen si u Bosni i Hercegovini i to ti je majka, a to sto ti je genocidom doslo 92. ti moze samo biti maceha;) To ti je realnost, a maceha krace traje od majke. Padose vam zakljucci!!!!!! Sila je silovita ali nije dugovita;))
@kk 10 KM
Kad pogledam s Jahorine bijele, Romanija nadohvat mi ruke. Semberiju zagrlila Drina, pukla polja sve do Banjaluke. Kud god idem u srcu te nosim, na kraj svijeta ti si meni bliska. Tebi pjevam, tobom se ponosim, majko moja REPUBLIKO SRPSKA
Smijesan potez OHR-a. Bez sankcija za SNSD ovim je Dodik samo nagradjen za svoje opstrukcije, destruktivno i fasisticko ponasanje. Velikosrbi su opet izasli kao pobjednici, ali kako i ne bi kada imaju EU koja im stiti ledja.
Dodik je partner medjunarodne zajednice
Ponovo aktivirana \"kontakt-grupa\" sastavljena od zemalja koje su deklarisani neprijatelj BiH, a iz svakih daljih konsultacija izbacena je Turska.
Koliko Dodik i velikosrbi placaju Solanu da ih stiti i radi za njihove fasisoidne interese?
Smijesno ako je samo ponistio zakljucke, bez ostrih sankcija za kriminalizirani i fasisticki SNSD. Sutra ce donijeti neki novi i izazvati novu krizu, jer SNSD vlada na izazivanju kriza, opstrukcijama i raspirivanju mrznje i time zamazuje kriminalne aktivnosti njihovog kriminaliziranog vodstva.
Neka su Bonske ovlasti samnom
a jeste brzi...ponistene su odluke skupstine RS-a...eto cisto da ljudi znaju. mozete procitati na pincom.info ili na ohr.int...