Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Zvizdic na otvaranju,"Zelim da napravim mijesto ugodnog zivljenja u MOJOJ ZEMLJI BOSNI I HERCEGOVINI"!?Zelis li isto kao pocetkom 92'-ge,kad' si se ispario iz BIH,a 96'-e vratio i odmah zaposlio na budzet?Pravi si patriot'!
"Također, sva buduća saradnja odvijat će se na visokom nivou između Vijeća ministara BiH i Vlade Srbije" To je prirodan slijed stvari.
Jel' vam bila plata u 'telekomu'?
Ovo vodi nečemu što svak normalan mora podržat a to je istorijski dogovor sa srbijom.Pohvala premijeru Vučiću.Svaka čast na hrabrosti.
Moje je mišljenje da Vučić želi da pokupi investicije koje su planirane za BiH i preusmjeri ih u Srbiju.
u ovog vučića, puna usta pljuvačke...
necu nista da imam sa narodom koji svake godine paradira da ce ponoviti genocid,a vi sad budite glupi pa ih zovite bracom srbima,mogu se popisat na vas na njih i T(k)ur(c)ke da domam usput
dodam*
Otvoriti pitanje autonomije Sandžaka.
Na teritoriji Srbije danas ne postoji nikakav Sandzak. Postoji samo u zargonu, odnoseci se na Rasku oblast (geografski), ili ako hoces administrativno- Zlatiborski i Raski okrug. Sandzak je bila upravna jedinica OI i poslednji je nestao sa odlaskom Turaka. Bilo ih je vise nekad, a danas nema ni jednog, ni u Srbiji, ni na Balkanu.
Na teritoriji Srbije danas ne postoji nikakav Sandzak. Ozbiljno? Pitaj Bošnjake u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Isjeckano trziste od po nekoliko miliona zavadjenih, siromasnih kupaca nece nikome biti zanimljivo i ostat cemo siromasni veoma dugo ako se ne krene putem reintegracija. Podrska.
dodik na samrti, provjereno :)))
Odlično, to je pravac kojim moramo ići.Naravno tu se ne uklapa Dodik
Treba ukinuti tzv republiku srpsku i odnos ce biti OK, a ne da Vucko ide i BL pa onda SA ne moze jedno sjediste jedna drzava pa onda odnosi. Ali dzaba kad imamo glavonje kojima je samo do para hebo BiH.
Zasto je vama tolika opsesija ukidanje RS i totalna bosnjakizacija BiH? Pa i da se ukine ovakvaRS, stvorila bi se nova, dogovorom, mozda cak i vise fedrealnih jednica, jer BiH ne moze i nece biti unitarna drzava sa ovakvom strukturom stanovnistva. To je prosto nemoguce. U kojoj vi iluziji zivite? Nema ni islamske BiH ni bosnjacke BiH sa Bosnjacima triju vjera, sve sto vam ostaje je da gledate kako da se dogovorite da se sto pravednije BiH podjeli a da ostane cijela drzava. Sve drugo su bajke? Kako mozete nakon svega da vjerujete u unitarnu drzavu BiH?
Bošnjaci će prestat tražit ukidanje RS kad Srbi prestanu tražit ocjepljenje i blokirat sve pozitivno za državu. A druga stvar je sto su entiteti beskorisni, jedina svrha im je da kriminalni političari mogu uhljebit svoju familiju i prijatelje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta ce DoDick sada :-(
na aparatima je vec :)))))))
A gledaj što su našli zastavu od srbije da okače hahahhahaahah
Sta kaze covjek,nemamo otvorenih pitanja sa Srbijom i osta ziv.Bošnjo ko Bosšnjo,do novih masovnih grobnica.
baš mi je šega ova okačena zastavica na Vučićevoj govornici, živio minimalizam!