Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"No reply\" ti ili si cetncki simpatizer ili si potpuna budala, ako ti do sada nije jasno da je Hare Karadizcev i Dodikov covjek.
Stidite se takvih izjava, bolje bi bilo da postujete neke stare poslovice a za Vas trojicu bi najbolja bila: Bolje djabe sutiti vec djabe govoriti.
Hare prima naredjenja od svojih pravoslavnih bosova.
ljudi okanite se politike.okrenite se drogi bilo koje vrste jer svaka je droga dobra na svoj nacin.mada meni licno je najbolji heroin
Harise pederu, tjeraj ta govna iz BiH, pa da na miru prodajemo oruzje Gruzinima. Dajem na aukciju, dva kalshnjikova ( jedan zarobljen na Vozuci, bivsi vlasnik zakopan negdje u sumi, drugi u perfektnom stanju, tj osvojio onaj prvi ), 4 boNbe, 1 tromblon.. zakopat cu malo dublje, mozda se jos nesta vrijedno nadje pod zemljom