Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvo rješavanje krize, samo će nas uvući u još veću !
Ako ode Mostar u ruke rvatima odose i hidrocentrale do Jablanice.
HARIS HARIS HARIS HARIS SAMO ON MOZE BIH DA SPASI SVE DRUGO JE BEZEEEE I NIJE NI BLIZU NJEGA ..... ZA BIH I HARIS .... MOZETE GOVORIT STA HOCETE SAMO SU ONI SPAS :))
Dabogda vam djeci za lijekova trebalo.
Tihicu i Lagumdjija... KAKVE SU TO ZASTAVE IZA VAS ??????? Nabijem vas obojicu, izdajnici.
SAMO. GLUPI. COBAN. koNta da SDA je legalno pobijedio sta VAm rade Ne.hljebi i kriminalci. P.i.cke bez oora ti BIH pusaci. pASi Stoko
E moji muslimajmuni,neznate ni tko ste.Jeste li bošnjaci ili bosanci.Prekjučer turci,jučer muslimani,danas \"bošnjaci\"a sutra \"bosanci\".Šta ćete biti prekosutra? A drugom bi mjenjali identitet,onima koji znaju tko su,od stoljeća sedmog.
Nemoj da vrijeđaš. Konj je plemenit stvor, ovo su konjine, ozbiljno.
Šta vam je turci, šta ste se raskokodakali. Polako, ovo je tek početak karanja! ahahahahhaha a ahaha ahahahha aahah ahah ahah aahahha aahahahahhah aha haha ahahhaha ahahahah aahahahah o turci
Eto Moj Bosnjacki Narode..ceka te ISTA SUDBINA od 92.. a da zabranu EU VIZA zajedno sa GENOCIDASIMA Turskim sinovima ciganijo m srbima i ne spominjem..E,Moj Rode Bosnjacki-JE-BO TEBE PETOKOLONAS TIHIC SULEJMAN!
KONJ DO KONJA
ovci je mejsto u toru ili u mesnici!
. PUSKE U RUKE !!! . NE da KRIMINALCI KROJE SUDBINE !!!
Moji Bosnjaci,Moj Bosnjacki Poklani Narode...opet te SRPSKI SIN VAMPIR TIHIC PRODAJE!Zivjeli vi meni
http://youtu.be/ysbSexnb3d0
samo se vi dogovarajte...anarhija u federaciji raste iz dana u dan...