Poziv liderima političkih partija
0
Sastanak sa američkim kongresmenima
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaoj \'\'LIDERA\'\' i \'\'elite\'\' sta uradise od drzave s Jatama i ostalim lesinarima po \'\'za\'\' bih a mi se trebamo ko urođenicka plemena sa poboznim strahopostovanjem klanjati \'\'LIDERIMA\'\' i okupatorima
domace sluge i strani okupatori Tito je za njih BOG ! Belkicu hocel ameri ukinut vize ZA BiH ili ce ostati samo za djecu Stranke \'\'ZA\'\' BiH ?
Ja bogami od SAD-a očekujem puno toga,prije svega da se neke promjene uvedu u BiH,ustav,ukidanje blokade u PS BiH,tzv entitetsko glasanje itd... Kada su pomogli R Kosovo,pomoći će i Bosni i H.
ti mrcino treba da ocekujes nesto za tebe spektakularno narednih mjeseci. lakse ce ti biti priviknuti se ako ocekujes.
Pa vi srbi nista i ne ocekujete ako nije kako vi hocete. Mozete ke*ati, ali necete vijecno! Iskoristite ovo jos malo.....Tako ste i u ratu ke*ali 4 godine, dok se nije naso netko da vas smiri. Vidim da i sad placete za tim.......jer vama jedino sila donosi pamet!