Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvi pomaci, sve dok se SDA nesto pita ne moze biti pomaka, njima su samo fotelje u interesu.
Pudarić lojavi hoće krt na Zlatištu, eto vam SDP-a...protiv takvih smo se borili
pa ti klokane ako nisi skontao da SDA ruši državu jednako kao i HDZ onda si nešto dobro za ove dvije decenije propustio. Država se ne čuva na način da se o njenom očuvanju neko konstantno verbalno izjašnjava. Najbolji i najefikasniji način da se država rasturi je da se ekonomski uništi. Šta ti je SDA radila po pitanju njenog ekonomskog uništenja, vidimo rezultate svi, a biće još gore!!!! Budala ratom rastura državu, a pametan to čini uništavanjem ekonomije.
Prokleti bili SDP i SBB...
@KLOKAN Tipican primjer komunjarske demagogije..., umjesto da u historiju saljete BH rusioce (HDZ-ove) vi ih reanimirate i vracate u vrh ove drzave, pa bih te zamolio da ne prosipas suplju, nego da odgovoris zasto iz vlasti izbacujete probosanbske stranke, a uvodite rusioce drzave BiH, dakle, ZASTO? Drugo nisam nikakav nacionalista, samo sam realista, a realnost je da svojom demagogijom zbunjujete samo Bosnjake, dok vas manji BH entitet i zapadna Hercegovina ne dozivljavaju ozbiljno (vi kao to ne vidite) i svaki potez vam je na stetu Bosnjaka, sjetimo se "Alzirske grupe" za vrijeme Alijanse i sad ovog cirkusa oko najvece Bosnjacke stranke..... Jednostavno morate otici u opoziciju nakon X 2014. god. ili nista od Bosnjaka, a samim tim i drzave BiH.....
Nisam pripadnik ni jedne Stranke ali ovim podrzavam SDA-narode, sada se protive prodaji Telekoma, Elektroprivrede-na ovom im hvala a ostalo...pokazat ce vrijeme...
duze vrijeme pratim tvoje komentare balavce jedan i mogu ti reci da duze vrijeme nisam vidio veceg zadojenog nacionalistu, fasistu koji mrzi sve sto nije SDAovsko i muslimansko. Ocigledno je ispiranje mozga koje traje 17 godina od zelenih uradilo svoje. I da ti odgovorim da SDP nije rusioc ove drzave nego je rusioc stranke koja je ovu zemlju svukla u kanal. SDA je svakim danom sve vise historija ali ce trebat 10 godina da se ova drzava oporavi od 17 godina terora nad stanovnistvom BiH.
sastanak treba da bude rastanak kace uci vise ljudima iz dupeta u glavu
Slika pravo dobra, hebo lud zbunjenoga, lagumdžija koji je glavni prokletnik u čitavoj ovoj priči sjedi u debeloj hladovini i kožnoj ministarskoj fotelji koju mu je obezbijedio drug Dodo kojem se fotelja ljulja sve jače.
Sad' bi mi trebali biti sokirani? Pa tacno bi "odapela" da procitam da su se dogovrilli nesto...
SDP-ovci samo mi odgovorite zasto ovo radite drzvavi BiH i zasto iz vlasti tjerate probosanske stranke, a rusioce BiH dovodite u vlast, ZASTO?
ovom škaljiću viri lopovluk iz očiju ko i šefu mu..........
"Pred zemljom stoje krupne obaveze u oblasti ekonomije...." rekao je Škaljić. U predloženih šest zakona za izmjenu (u Vijeću ministara BiH) nema realnog sektora (ekonomije) već samo razgradnja u obespravljivanje države Bosne i Hercegovine. Zatim, zemlja nije entitet, odnosno Federacija BiH nije zemlja, to je entitet. A baš je u entitetima ekonomija i realni sektor. Dakle, kakvi političari takvo i stanje. Jao nama sa takvima.... ! Dokle !?
sa takvom pameču si se za moj k.... ti borio
NE DAJ SE ŠOŠONIMA BUDIMIRE NIKADA VIŠE ZA IZDAJNIKE SDP
JEL ISTINA DA JE U PONEDELJAK TA REKONSTRUKCIJA VLADE IL SAM POMJEŠO SA SKENDERIJOM :-)
Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/