Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, u autima 500.000 KM, sve mi platili, a oni u krug sve isto 25 godina.
Ništa ti nisi platio , ni mi....Nego oni oteli , opljačkali i prisvojili , ko od babe da im je ostalo ... Eeeeeee, ako i posle svega , rezultati izbora opet budu isti , .....
Od zla oca i gore matere...šljam i ološ. Čudi me da se američka Ambasada blamira sa ovim kriminalcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
.....realno, a što ste i očekivali..........
Mnogi su tvrdili kako su predsjednik SDA Bakir Izetbegović i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović dogovorili da SDA povuče sa dnevnog reda Zakon o igrama na sreću, a da u zamjenu za to Velimir Jukić iz HDZ-a BiH potpiše odluku. Navodi političara (pretežno iz rs) pokazali su se netačnim nakon što su usvojene izmjene Zakona o igrama na srećuali ali i donesena odluka o obradi podataka popisa u BiH.
@nosilaihdrina GLUPI LAŽLJIVI i BOLESNI srbine " ISPRANA MOZGA " !!!!! Baš si se lijepo opisao, što mu nisi rekao da si svaki dan ama baš sa svima u sukobu i da ti svi govore da si glup i lažljiv !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nikad nema dogovora kod politicara oni izgleda na sastancima samo jedu govna.
Sve sami kriminalci... onaj jedan tek izašao iz zatvora
Interesantno je da gospođa ambasadorica neće da vidi da je ova trojica zahebavaju?!?! Neće se oni nikada ni zašta dogovoriti dok im narod nestane nogom za vrat i poreda na ajfelov most!
poenta je u odlaženjima AMBASADORU strane zemlje!!! ovo je vrhunska politička i sva ostala prostitucija!!! Dodik je onda jedini spas!!
@kupo - dodik je samo politički pobačaj velikuh sila, a i Turske i Srbije!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uhapsite Bakir-Seku Izetbegovic i Fahrudina-Pudlicu Radoncica i drzte koji mjesec u zatvoru i sve ce se dogovorit.
i opet će naši konji glasati za SDA i ovog malog robijaša Fahraona...Bošnaka moreš hebat svakodnevno i tako godinama.on to zaboravi za dva dana
a koja je alternativa ? s k j ? s k b i h ? Za koga glasati ?
@studentski.servisdoo za Harisa Silajdžića ili Željka Komšića...nije loš ni ovaj Denis iz SDP-a...Ma za bilo koga,samo da ovi mafijaši iz SDA i SBB ne ostanu na vlasti,..dali svatate da SDA od rata na vlasti i da je uništila sve ono zašto smo ginuli u ratu????Znate li da u vrhu SDA nema niko ko priča i piše engleski?Ta stranka je jednostavno nesposobna i neobrazovana za korak naprijed.to je stranka ratnih profitera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao sto sam iznenadjen , bas me cudi da se nisu dogovorili. Talko "fini" ljudi u jos ljepsim autima a nisu se dogovorili. Ma brzo bi se dogovorili da bilo nesto za klepiti.
Ja sam mislio da ste vi ljudi,da cete se dogovorit.kad jok niste
Bakira pocelo malo gusiti, pa skinuo kravatu... ili se malo raspojasao..??
Jel se kome diže na ovu Borjanu?
našo bi se tu fin pichich za mog milokliza
Zar ovaj Fahro nije u zatvoru??? Čuj nisu se dogovorili??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, odkud???
uzima čepiće protiv zatvora
hapsit sve..... iako neki su vec uhapseni... i takvi da odlucuju??! dok ne nadju obostrani TAL , nikad se nece dogovoriti
Šupci i seljačine koje glume elitu. Čuj lideri hahaha nemojte me nasmijavat.
Cudo bi bilo da je bio dogovor. Zanimljivo kako kad su u pitanju stvari za dobrobit svih i cijele zemlje nikad ne mogu dogovoriti, a kad su u pitanju gkuposti koje idu njima na ruku ili koriste samo jednoj stranci ili narodu onda se to nekako provuce.
vlast je ogledalo naroda
jes quac,ja nemam vako auto,
Jesu zabrinuti svi. Mora da su amerikanci zaprijetili pljenidbom imovine.