Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, sada počinju nahcrnji dani za BiH. Osovina zla definitivno uzima stvi u svoje ruke. Zadnji tračak svijetla se gasi. Tajkuni i tajkunski podanicima će svakako svanuti - ako im glasači ne otmu njihovo svijetlo - VLAST!
Još da otjeraju SzP i vrate Dodika u vlast na nivou BiH...e, onda smo ga kolektivno ugasili. Tajkunsko-političko-bankarska ekipa kreće da dokusuri sve, ali sve!!!
PS. Univerzalni šćepo; prvo policajac - sada saobraćajac! svaka čast, ko je ima!
BAKIR & FAHRUDIN Bakir je sa majkom ukrao milijarde KM. “Nesretni Bakir Izetbegović, koji je s majkom uzeo milijarde KM u Turskoj, Saudijskoj Arabiji, Švicarskoj, a ništa od toga nije investirao u BiH, nalazi se, u za njega, nerješivoj situaciji - nikako ne može uvjeriti ljude da ne vjeruju vlastitim očima. Iranski obavještajci, mudžahedini, politička ubistva Nedžada Ugljena, Joze Leutara, Hakije Turajlića, Sulejmana Redžića, Irfana Ljubijankića, Juke Prazine, Mušana Topalovića, Ćele Delalića, ne mogu se sakriti montažom Bakirovog kućnog tužioca Dubravka Čampare i njihove jaranice, mafijašice Šejle Turković. Često spominjanog Ćelu Delalića ubila je SDA-ova stranačka državna mafija nakon što je javno rekao da će otkriti Ugljenove ubice, a u toj priči nema Radončića, ali Bakira Izetbegovića i AID-a sigurno ima.” (30. septembar 2014. godine, Fahrudin o Bakiru) Fahrudin je saradnik narko bosa Keljmendija.... (22. juli 2014. godine, Bakir o Fahrudinu)
”Bakir Izetbegović je vođa bošnjačke mafije. Sve dok ne otkrije kako je ubijeno petnaestak naših zapovjednika i visokih političkih dužnosnika i dok ne vrati milijarde maraka koje je njegova obitelj otela i krije ih u Turskoj, mi sa SDA, konkretno s Izetbegovićem, nemamo što razgovarati”, rekao je Radončić i dodao kako SBB nije stranka koja vreba da uskoči u vlast. ”Mislimo da građani stvarno trebaju spoznati kakve su sposobnosti SDA, stranke koja 25 godina vlada Bošnjacima. Kada će doći do promjene vlasti ne bih da licitiram, želim im da rade sljedeće četiri godine, ali čisto sumnjam da će im građani dati toliko vremena s obzirom na ovoliki javašluk, kriminal i korupciju”, rekao je Radončić. (17.04.2015)
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, putem opunomoćenih advokata, predao je Osnovnom sudu u Sarajevu tužbe zbog klevete protiv Fahrudina Radončića, „Avaz – roto pressa“ d.o.o. i „Večernjeg lista BH“ d.o.o., saopćeno je iz Press službe Izetbegovićevog kabineta. /28.06.2013./ Svaki komentar o Radonu i Bakiru je suvišan, nisu koalicije nemoguće, ni kod dojučerašnjih ljutih neprijatelja, ali kada su oni u pitanju, puzali su toliko NISKO, da se više nikada ne mogu USPRAVITI... Još gore što nas podcjenjuju kao ljude, saveznici su im glupost i kratka pamet glasača....
Evo kako ispunjavaju Dodikovu i Čovićevu želju >> Ftografija kao sa komemoracije!>>
Ne vrijedi više trošiti riječi na ovu temu...Ostaje nam da ako bog da nekad i dočekamo to svijetlo na kraju tunela.
Glasnogovornik Šta misliš kada i proradio SRP i ČEKIĆ, kao 27 marta 1941.god? A ulica pokazala svoje, gore tornjevi, Poljine, vile oko Željinog stadiona, a i one koje su pokradene od EP BiH. Pa one vile koje su ispravile razne krive rijeke i potoke itd.
Fahro da vidimo kako ces sad vratiti POSTBANK BH radnicima posta fbih koji su svoj novac dali za dokapitalizaciju iste a jedina smo drzava koja nema svoju postansku banku radi Zlatka Barsa i agencije za bankarstvo fbih.
Šalteri u telecomima rade za RZB!
coza nostra&camorra
Sta ce biti sa Gusinskom bunom fahro picqice..
Sto ne objavite da su se zastupnici SDA i SBB-a potukli u parlamentu
I na Hrasnom Brdu, pred izbore mjesne zajednice HB. Policija ih jedva rastavila!
Eh da ste samo malo požurili sada bi se FAhro slikao pred svjetskim medijima kako je u BIh SIGURNOSNA SITUACIJA APSOLUTNO ZADOVOLJAVAJUĆA. Zapošljavanje cvjeta, EU nas moli DA MALO SMANJIMO IZVOZ jer smo im veća briga i od KINE, financije stabilne, milijarde KM suficiata uplaćujemo MMFu da ih pozajmljuje ugroženim državama, Nakon što je već zaposlio obećanih 100 000 a više mu nestalo radne snage, Bakir traži od EU DA SE POVEĆA KVOTA RADNIH deVIZA u BiH za nezaposlene Nijemce.
Kad se dogovara nevalja vam, kad se svadza nevalja.
NEVALJA, LUTKO, ZA SVE NAS KADA SE OVAKVA OLOŠ DOGOVARA!
A jesu se sjatili kao da se stanovi dijele! Pa i dijele ja mene cccc
test_ dijele se i gotelje, od ministara do portira. Za keš nemogu reči, jer nisam vidjela. A tek kada krenu mjesta u državnim jaslama, e. onda će biti svađa itekakva. Oči povadili!
hocel ko zapocet rekonstrukciju privrede? heb.le vam fotelje mamare!
Jedemo demokratiju, liječe nas slobode, na more idemo od saradnje, a za skijanje ima od napretka.
E, da vidimo na šta će ovo izaći.. Gore ne može... Il' ipak može?
imali išta drugo da se rekonstruiše...