Milorad Dodik
0
"Sastanak će biti održan"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludi, ne napadajte Hrvate bez veze. Vise vjerujem Franjevcima in Zeljku Komsicu nego svima u SDA &Co. koji su opljackali narod.
Ljudi, je l koi od Vas u skorije vrijem procito kakvu dobru knjigu, bio na nekom dobrom mjestu, imao lijep dan, nacrtao ljiepu sliku, pomogao staroj baki da odnese kese sa pijace do kuce, pisite malo o tome... pogledajte u nebo kad je vedar dan... to nam je granice
@Bosnjak oni nikad nisu ni svjesni zivota i sta je Bosna,svjesni su samo krvi i lopovluka! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
@$66£ ocito da posto nemas dovoljno zdravih celija i logike istinom i pravdom konstruktivnog stava jednog normalnog mozga i duha tesko je imat racionalan stav u ovoj tragediji Bosnjaka-Muslimana,sto jest jest,svi su Bosnu hteli al je nikad ne uzeli,sanjali sanjali i sanjaju! BOSNA4EVER!
BOSNA4EVER, KO\' GOD MISLI SUPROTNO: CRKNITE DUSHMAN!!!
Ako se bude slijedio tvoj kriterij Bosnjaci bi mogli lako postati vecina u srednjoj Bosni i dole sve do Neuma.
pipo je bolestan nemojte mu zamjeriti što bez veze laprda.
Eu-ja je dokazala da je oduvijek podrzavala genocid nad Bosnjacima,sad imamo crno na bijelo pa razmislite svi o tuzbi ponovo protiv srbije,haskog tribunala,i medjunarodne zajednice. Imajte dostojanstva s prema sebi i svojoj zemlji pradedjova. Hoce da naprave od Bosne i Hercegovine jednu bijednu izolovanu zemlju,zaostalu u svakom pogledu.Njima je to cilj.Dokazali su To! Ne dolazi za dzabe sad predjednik haskog suda u Bosni i Hercegovini,osjetili su da se Bosnjaci bude pa ce ih on opet lijepo uspavat,obecanjima i licemjernim manipulacijama! USTANI BOSNO TUZI I TRAZI ODGOVORE TUZI,NE DOZVOLI VISE DA TE GAZE I HVATAJU BUDALOM! TUZI i Srbiju,i Haski SUD i Medjunarodnu zajednicu! BOSNA4EVER!
Srbin sam,ali meni ovaj Dodik na k.... ide!Nervira me pravo i treba ga pod hitno smijeniti!!!!!Ima tako pametne mlade raje koje bi trebalo staviti na vlast i koji bi stvarno razumno razmisljali...... :(
Treba ovom stakoru stati u kraj i netrpiti vise potcijenjivanje drzave BiH. Zavrsit ce kao i milosevic.
@ jukić 13.06.2009. u 18:37 Katolici u BiH su svoji na svome, bosanski Franjevci su medju najvjernijim cuvarima Bosne postovani od svih Bosanaca i svi zajedno mora da se udruzimo da BiH oslobodimo od velikosrpske okupacije! Potpuno se slažem sa tobom,pozdrav.
Katolici u BiH su svoji na svome, bosanski Franjevci su medju najvjernijim cuvarima Bosne postovani od svih Bosanaca i svi zajedno mora da se udruzimo da BiH oslobodimo od velikosrpske okupacije! P.S. @Ivo nije Bosnjak vec je Ivo Pravoslavac.
EVO SAM PRONAŠAO PORIJEKLO OD KAD POJEDINI SRBI (ONA FAŠISTIČKA GRUPACIJA ČETNIKA) DIŽE 3 PRSTA!!! JOŠ JEDAN DOKAZ DA SU ČETNICI, I SVI ONI KOJI IH PODRŽAVAJU OBIČNI FAŠISTI I HITLEROVCI!!! http://www.youtube.com/watch?v=itEyeaIEWB8 ČETNICI & SVI SRBI KOJI IH PODRŽAVAJU = FAŠISTI!!!
HARRIS JE PREZIME ,A NE NACIJA
Pućim po kućama .