Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@RUDAR Nema vise komunista, a ti i dalje rudar.Prihvati se lopate
Stvarno ste nacionalisticki kreteni. Nije ni cudo sto nas ne pustaju u Evropu. Treba nam zabraniti i tranzit kroz Evropu, kakvi smo. Hebali vas i Halija i Franjo i Slobo, samo ste za oruzje u ruke i na juris. Jedini lijek za BiH je kvalitetna ATOMSKA BOMBA, pa nek nas sve pobiju kad smo ovakvi. Handre nas 15 godina jedni te isti, pobijeno pola Bosne zbog njih i opet oni najbolji, pobjedjuju, uzimaju izbore lopatom... FUUUUUUUUUUUUUJ
on i njegova stranka nisu nista bolji od mega kleptoteokratskih sda i sbih on se cuva kase sda a zeljko \'\'za\'\' bih
podrzavam ova dva komentara iznad, toliko sam zamrzio SDA i islam zbog njihovih predstavnika da me je stid kad me neko pita jesam li musliman. Sramota, muslimani su prodali energopetrol za 20 miliona KM a ne SDP. @RUDAR crkni magarac gluppi
idete mi na k. ovi anti sdp-ovci sa svojm koment. mars u dzamiju i na selo mamicu vam seljacku . mars u gluhu bukovicu , tu vam je mjesto
Svaka cast SDP-u, ako mogu stvoriti vladu (prudjani) onda moraju i da odgovaraju pred narodom. Lijepo rijesite problem ili raspisite vanredne izbore, djubrad jedna ciganska!!! Zlaja samo naprijed!!!
ma ko da si ti neki faktor Zlatko ti si već odavno politički mrtav . tvoja stranka je postala drustvo jednog lica i ti o nekoj demokratiji da pričas i da se za nesto boris . dok si ti na čelu te partije nikada tvoja partija neće pobijediti ,zato i netrebas da se pojavljujes na tim sastancima i nemoras da se namećes kao po običaju.
@Rile Da nije neki faktor nebi ga ni zvali na sastanak. Ima pravo što ne ide, samo se prepucavaju do besvijesti, a dogovora ni na mapi. Nema kod nacionalista dogovora samo još veće podjele. Čisto gubljenje vremena.
sta rade vise toj Bosni .kako ih vise nije sramota
Mislim da je to greska i to velika, treba ici na razgovore i reci sve sto treba da se kaze, pa mi vise nemamo vremena za gubljenje. Lagumdžija treba da zastupa veliki broj gradjana koji su glasali za SDP, a ne da sjedi i cuti. Ako ovako nastavi mi vise necemo glasati za njega. Neka ode i protestuje za getoizaciju Bosnjaka, npr. i ucinio je veliku stvar, puno vecu nego da sjedi skrstenih ruku.
realno: Zlatko je imao vlast.. mogao je sto sta promjeniti.. uradio nije nista.. objektivno: SDP je marginalna stranka u BiH.. moze on pricati sta hoce, cinjenica je da vlada SNSD - SDA - HDZ.. tako narod hoce, dakle te stranke se moraju i dogovoriti.. uostalom, i Dodik je socijaldemokrata ! i to jos nezavisni ;-)
Zar ovi jos uvijek pregovaraju, kao da je rat, pa pregovori.Valjda bi se trebali voditi RAZGOVORI. Tako je Zlatko, netreba ucestvovati u ovoj farsi, u parlament pozovite Valentina pa razgovarati.
sdp do groba, sto tražite fukare lagumdžiju kada možete sami.....ali do hadžića....................
Došli divlji i istjerali pitome... Tako je i sa BiH. @plaćenici: Ako ti je lakše, vjeruj u to.... Kada si tako poametan, ko je plaćao naše žene da se pokrivaju, ko je plaćao naše demobolisane borce sadakom od 150 KM da bi se kupilo tako i glasačko tijelo, ko je kupovao demobilisane vojnike sa penzijama o kojima ljudi koji su radili po 40 godina i plaćali doprinose mogu da sanjaju, ko je te skupe penzionere uvalio u penzioni koji ušplaćujemo mi radnici sa 360 KM plate? Toliko, ako pričamo o plaćanju. Mi koji pominjemo pozitivne strane SDP-a ne primamo ni od koga ništa, Socijaldemokrate ne plaćaju, ali se nadam da mogu dnijeti bar malo socijalne pravde. A svjesni smo itekako i njihovih grijeha, ali toliko grijeha kao nacionalne partije i sateliti oni nemaju, iako sveci nisu ni oni,. Nije niko svetac, ali ima manje i veće zlo!
Lagumdzija je valjda svjestan da njegova poltticka opcija ne moze utjecati ni na sto pa ko veli nemam ja sta da radim tamo. Svakako je sve tamo komedija pa i njegov potez.