Dogovor o transformaciji OHR-a
0
Sastanak bh. lidera polovinom februara?
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema njegovim riječima, Španija će liderima stranaka iz BiH dati do znanja da će postizanje dogovora o transformaciji OHR-a u kancelariju specijalnog predstavnika EU nagrađeno pozivom Brisela BiH da već u maju podnese zahtjev za sticanje kandidatskog statusa za članstvo u EU. Prema njegovim riječima, Španija će liderima stranaka iz BiH dati do znanja da će postizanje dogovora o transformaciji OHR-a u kancelariju specijalnog predstavnika EU nagrađeno pozivom Brisela BiH da već u maju podnese zahtjev za sticanje kandidatskog statusa za članstvo u EU. SKakvi su ovo novinari i urednici????
eee ja sebi osjecem usi ako mene bude tamo
@fen prijatno i tebi uz sve sto si nabroj\'o al meni je krhmetina ko andjelu djavo sto je dalje to je bolje! nema nista bez bureka,cevapa,pecenje jagnjetine pod sacem,prsute,sarme,punjene dolme,bahklave,domace pure i kiselog domaceg mlijeka i lijepa djula i sevdaha...ah merakaaaaa u veceri raneee:-)ma nema Bosne na svjetu,nemaaa:) BiH4EVER!
Genocid tvorevina je nastala nad ZNATE svi dobro cemu i ona nema nikakvog legalnog ni moralnog postojanja.Etika nije u silovanju,masivnim grobnicama,ratnim zlocinima vec u postovanju i demokraciji.Genocidni grobari ne postuju drzavu BiH-u i njenu historiju,pljuju po svemu sto je Bosanohercegovacko,gdje to postoji?Gdje bi to bilo dozvoljeno i tolerisano,ko da dodju ukrajinci u Austriju i rade sto rade sbadija u BiH-?ko bi to dozvolio? BiH4EVER!
svinjske opadke tj cvarke samo jedu duboki svinjski otpadci,prijatno uz smrdljivu svinjsku svjezu krv!:-)))) E moj pipo, nemas ti pojma kako su fine krvavice, a mogu se raditi i s heljdom, rizom, jcmom... A cvarke ni ja bas ne obozavam, ali zato domaci kulen, onako papren i masan, pa zapecena slanina, prsut, domace kobasice, pa kruh tanko namazan mascu i posut crvenom paprikom... Ne znas sto propustas. Da ne govorimo o tome kako je kolinje lijep obicaj gdje je cijela obitelj na okupu i svi slozno rade i zabavljaju se u ovim hladnim danima.
@ovako-ti nisi ni slucaj ti si neslucaj u normalnoj drustvenoj zajednici,s tobom se mogu samo ratni zlocinci i siledzije ponosit!
@al karam svinjske opadke tj cvarke samo jedu duboki svinjski otpadci,prijatno uz smrdljivu svinjsku svjezu krv!:-)))) BiH4EVER!
@nocna mora,nemoze mi proc komentar i stihove koje sam napis\'o,hvala jarane i SRETNA NOVA 2010-a godina!BiH4EVER!cenzura???
kad se sastanu,onda treba zakljucati vrata i ne pustati ih vani jedno 200 godina i onda otkopati bandu pa ih izucavati kao egipatske mumije
Raspad RS-e se ocekje u maju ove god.Dodo je potpisao tajni dokumenat hahahahahaha....
@noćna mora Ti si slučaj za doktorekao i pipo, isti kreteni.
A ne ozbiljno, taj Pipo je neki Srbin koji se sprda s Bosnjacima ili sto? Gluplje komentare nisam vidio, pise bez argumenata, dosadno i jadno, samo potvrduje stereotipe o Bosancima. Da sam ja urednik na Teheran-Xu brisao bih sve njegove komentare, kao i onog coca, mede brunde i ostalih njegovih istomisljenika (ili klonova).
@Al-Karam PIPO CARE,KRALJU,BOGU, UMJETNICE I RATNICE, GENERALU RIJECI BRITKE, POBJEDNICE SVAKE BITKE, TVOJA SLOVA,TVOJE RIJECI, KRCE PUT KA NASOJ SRECI, OVI STO TI CVARKE NUDE, TO SU NEKE DVORSKE LUDE, PIPO NIJE CRNA VRANA, ZNA ON DOBRO STA JE HRANA, NE HRANI SE ON IZ VRECE, ON DUSMANE U NJU MECE, ZELIM MNOGO PIPI SRECE
Odvalice ti Dodik kraj puta, u humanitarne svrhe!!!
Ne dozvoliti da izdajnik tihic da i pedalj srpske zemlje!!!