Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj'mo jedan referendum kol'ko nam para treba da začepimo rupe...predlažem mijijarda eura...za početak
25 . рујна 2016 . спреми се да кукаш вехабијо
danas ste potpisali kapitulaciju...kad stisnu zvizdić i fadil željkica pišti k'o da je g.uzi 9 crnaca@Агресор
jeste li se sjebali supci na vlasti sto ne nosi kofer para?
Taj im kofer ne bi mogao biti do rucka.
I Predsjedništvo BiH ima srce: Evo nekih financijskih stavki na ime pomoći: 1. Pomoć za izgradnju krsta u selu Krekovi !! 2. 5.000 KM Župi sv. Leopolda Mandića - Briješće, Sarajevo za saniranje oštećenog crkvenog krova. 3. Pomoć Centru za retoriku i govorništvo za organizaciju takmičenja u besjedništvu. Eto haj sad reci da BiH nije SEKULARNA !! I demokratska !! Daje pao kredit MMFa pomoć bi bila kudikamo IZDAŠNIJA, a ova samo skromno, kao što religija i nalaže !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/34763/kako_je_predsjednistvo_bih_dijelilo_budzetsku_rezervu_pomagali_knjizevnicima_sportistima_vjerskim_zajednicama.html
nešto bratija nevesela...
zato nosis kovceg
Izjavio je da donosi kofer para koji ide u BiH a nije pomenuo banane za RS i teglu gnoja za Dodika.
Kada bi mogao izabrati jednog od političara da pljunem u facu, dvoumio bi se između Šarovića i Dodika. Medvjed i Konj.
"schmidt jarane pa da poneses hiljadu kofera punih eura to je malo za uhljebe a uhljebi nam trebaju radi glasova na izborima" veli uhljeb iz stranke
koliki bi taj kofer morao biti
...uz malu pomoć svojih "prijatelja" srce J. Slavena će namah ozdravit: "braća" Turci doturaju s istoka zalenom transFerzalom; "braća" Švabe će isto preko Hrvatske -- glavni susret i finale u BiH!
@kupo nayebali smo
teta angelina bi pomogla i bez da nisu, neg valja opravdati ono necu pa hocu. premijer Bosne i Hercegovine g. zvizdic neda para bez potpisa za korist drzave.
@Striker nema al ima istu funkciju i moc!!
...ko svi premijeri drzava.
..... zna herr schmidt kako se plaća kod gazda dode.....
ja ne kontam sta je uopste taj famozni SSP..sta je toliko dobro u njemu
to da li je dobro zna će naši proizvođači mlijeka - sumnjam da će im se svidjeti. SSP je davno potpisan (u suštini to je slobodna trgovina sa EU), ovo sada je potpisana prilagodba koja se tiče mlijeka, mliječnih proizvoda i još neke robe na koju je BiH do sada naplaćivala carinu. Običnom potrošaču će biti dobro jer će imati veći izbor mlijeka i mliječnih proizvoda po nižim cijenama nego što su sada.
Znaci da ce ih Svabe izraditi. Nenosi pare a pomoci ce ??? Sve prazna prica obecanje da se Poljoprivrednici smire a posle ce biti da su pokusali al eto nije im se dalo.
zar smije balija bookir da uzima pare od nekoga osim ako nisu to turci i kozojebi
sda=kurcina
bookir=peder