Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
One SDP-ovce treba proglasiti izdajnicima i protjerati iz Bosne,kako oni rade sve na Dodikovu volju,on da kaže da je mlijeko crno svi iz SDP-a bi prihvatili takav stav.Još prije 1 godinu je Dodik htio smijeniti Lagumdžiju a sada lafo velika ljubav SDP-SNSD .Ne razumijem kakvo je to izdajništvo od SDP-a ali i SBB koji ne zna hoćel lijevo hoćel desno ,sve lopovi do lopova .
Glupane jedan, Dodik je dao guzice SDP-u da bi izglasali smjenu Mirka Sarovica, uz to da je kojim slucajem SDP glasao protiv doslo bi do blokade rada vijeca mnistara.Ti ovo vjerovatno sve znas, al posto si ti zeleni primat sa sela ti ces da nastavis SDA fildzan politiku.
Ne mozes toliko biti glup i zaboravan.Totošu trebalo nam je vise od godinu dana da bi postigli dogovor oko ovog postojeceg saziva vijeca ministara.Jel mislis glupane a bi sad bilo drugacije.Cijeli godinu do narednih izbora nebi imali vladu na nivou BiH.Idi SDA ljakse navuci kratke pantalone, nabij turban na glavu i raznesi se negdje u Suriji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sada u inat, narodu ispricaj istinu o svemu!
Joj kad se placenici ukljuce kako ce se situacija s komentarima i lajkovima okrenut u tri minute u debelu korist SDP-a. Placenici dragi gdje ste :-D
Ma nista to bito je da ije doslo do blokade institucija. Po toj logici kad Dodik zatrazi referendum SDP ce ga podrzat da ne bi doslo do blokade institucija. Ako Bog da uskoro cete vi na smetljiste historije.
Medju onim NEHLJEBOVICIMA od bh politicara RADISHA jednostavno strsi tamo. Tako da je likvidacija bila neminovna. Kurva bi zeljela da sve djevojke budu kurve. Ovako je u cijeloj BiH ili budi lopov kao i svi ostali ili bjezi na ulicu. Ali ja se pitam, pa ljudi zar je to moguce?!
Naravno gosp. Šarovicu, smetao si u DUDUKOVIM kriminalnim poslovima, tu si bio trn i prepreka, zato su te i smakli. A gorilu Duduka dabogda stigla najgora božija kazna.
samo glasajmo za ista govna,nismo na bolje ni naucili..
Dobra je ova taktika. Dok si na poziciji šutiš mutiš i trudiš se da si nevidljiv. Čim te smijene odmah drvlje i kamenje. Disciplina koja cvjeta u Bosni.
Zato sto si u ugovoru navodio da samo RS bud eizvodjac projekta bez federacije. Odsvirao si svoje !
Zato je Dodik trazio njegovu smjenu. Logično. hahahhahahahahaha
Ne Dodik je dogovorio sve sa italijanima bez da se drzava ista pita,a on je pokusao da spreci to jer on nije ministar rs vec ministra bih i smatrao je da hidroelektrana na drini je drzavni projekat a ne projekat rs ili dodika.takodjer dodik je prihvatio italijane bez ikakovg tendera ,sto dovodo u ispravnost cjeloukupnog projekta.Zbog toga je Šarović smjenjen jer nije to dozvolio.
Atebe tesko pritisnuti a? Da si bio princip, ne bi se nikakav pritisak mogao izvrsiti na tebe, ali ocito si i ti imao svoj interes u tome, tako da je sad preofirno braniti se na ovaj nacin...
šta će nam jak ministar vanjske trgovine, imamo mi svog ministra vanjskih poslova ih....