Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvozimo mlijeko po svjetskim standardima, a uvozimo zatrovana sjemena kornišona i maline.
ovaj glupan je sa svojim potpisom unistio bih poljoprivrednike a sad prica o nekim eu fondovima....pa od tih fondova ni hrvatska ne dobija pare....ima li neko da mu sapne da bih nije u evropskoj uniji?????
Sledece pranje novca nakon poplava.
Šta vrijedi, kad oni koji znaju pisati projektne prijedloge, ne mogu ni primirsati državnoj službi? Zato nam projekti i novac prapadaju. Jednostavnije je dići kredit. Pola Slovenije se igradilo zahvaljujući predpristupnim fondovima, od turističkih i sportskih objekata, do infrastrukture.
Davno ste vi unistili selo i potrosili pare namjenjene selu,to sto pricas objesi macku o rep.