Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ovom Sarovicu, od ultranacionaliste postao liberal. A DickDo od liberala postao ultranacionalist. Sve se okrenulo naopako .
Ukinuti troclano predsjednistvo - Sarovica za predsjednika BiH!
@DrinaSebrico Moze, eto vama Dodik. Nama Sarovic! Za vas, sumske, seljacke divljake i nije nista bolje od laktaskog bika, da vam ori pod satorima...
Sarovicu, moremol te klonirat pa jos gdje postavit mjesto ove gamadi? Fkt, jedini frajer koji radi svoj posao. Samo jos da mi je vidjet Svetlanu Cenic ko premijerku RS-a npr, a Grabovca u FBiH, pa da onda vratim vjeru u ovu drzavu. Al dzaba, opet ce stoka svoje torove birat.
@bezimen sacdkaj dok puste Karadzica. I on je nevin covjek pa nek vas vodi zajedno sa Radoncicem.
Mislim da bi veliki broj ljudi u RS-u rado vidio Cenićku kao premijerku! Koje bi to osvježenje bilo u poređenju sa ovim iz Laktaša!
Gospodine drakula svaka Vam čast!