Divjak dočekan u Domu mladih
0
SaraJOVO!
Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek zvani VELICINA :) zivjeli ovakvi kao ON a malo ih je
Welcome Back LEGENDO!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
saramujo...
dokaz da je nasa casna armija imala obraz je postotak stanovnika Haga..srbi konstitivan narod,hrvati manjina nas nigdje...svaka cast Jovo
Prvi put cujem za ovog lika... cuj on kao branio Sarajevo , hahahah, Jadan onaj narod sto je izginuo bjezeci iz kasarni
@srblje Smanji ugođaj prijatelju, a zašto bi svi bili na dočeku generala, a nisu svi trebali biti na dženazi generalu Deliću. Svaka čast Jovi, ali ima još vojnika Armije RBIH, kojima vi Bošnjaci koji se stidite što ste i Bošnjaci niste ni pomislili da date podršku. A neki su od nas kao momci bili na pravom mjestu u pravo vrijeme od 92 do 95 i ne šupljiraju kao vi \"Bosanci\" !!!
uporno bi da napad na grad strpaju u dobrovoljacku.. ne mogu da vjerujem da bi kukanjac lagao kad je rekao da tamo nije poginulo 40 ili koliko vec ljudi.. a i cisto sumnjam da su london i bec naklonjeniji bih i bosancima, nego dva puta mocnijoj diplomatiji iz srbije... ALI, STA DA SE RADI, KO ZNA KOLIKO JOS VREMENA TREBA PROCI , PA DA KONACNO PRIZNAJU I ONI KO JE NAPADAO, A KO SE BRANIO... PROBUDITE SE VISE GOSPODO! a ovi papci sto bi da pljuju po Saneli.. hehe, kompleksasi isfrustrirani! mislim da je gospodja zasluzila ulicu u glavnom gradu i status idola nacije! :) (bas zato sto vi papci ne znate da cijenite niciji uspjeh)
dobro došo Zmaju, hvala na svim godinama borbu protiv neprijatelja.Svi su dobro došli u BiH koji ovu zemlju brane i vole a ostali neka idu u države za koje smatraju da su im veći prijatelji, ali nek imaju na umu da ćemo mi BOSANCI bilo koje vjere, na njih gledati kao izdajice i neprijatelje države.Živjela ARMIJA BIH !
Pa Bosanci imaju te kompleske. Bio je onaj Sandzaklija, koji je bio prvi komandant armije, koji je probio obruc oko Mostara i sa Sandzaklijama Celinim tjerao Hrvate do Capljine, i sad se vise i ne zna kako se zvao, Rasim je ime a prezimena se ne sjecam vise, i sad dodje taj Divjak koji je bio vise marginalac, ali samo zato sto je u Beogradu rodjen i sto je Srbin slave ga kao da je on nesto posebno, zena ga sve nagovorila i eto ti, a on je Srbijanac, ali opet kazu da je Bosanac. Dobro. Sve treba nanovovo zaradjivati. Ne mozes sad pricat, ja sam bio tamo prije 20 godina u bici, i trazit kule i gradove, ima 100 njih sto su bili i opet traze samo da im daju jos 100 maraka vece penzije, ali treba imat nekog respekta prema nekim ljudima. Ali opet kad pogledas sve, raja su zavidna, to se moze i razumijeti, ali neki su jednostavno bolesni sa svojim kompleksima. Izmisljaju neke svoje glupe teorije po cijeli dan ... raspasce se i Bosna i Bosanci jer nema prave linije u narodu i politici.
Bravo za Jovu- cije nator.ba
\"Rasim nam je iz avlije, a u Jovu i u Jove smo uvijek gledali odzodo. A Srbi su u svoje Jove uvijek gledali s poštovanjem, a u Rasime odozgo. Ta obrnuta perspektiva svjedoči o hroničnom nemanju samopoštovanja u Bošnjaka, vjerovatno jedinog naroda na planeti koji sam sebe vidi kao žabu krastaču.\" P.S. Gemeralu Jovi svaka čast, ali zašto podcjenjujemo sebe i svoje generale i oni zaslužuju poštovanje i ako su Bošnjaci!!!
\"A bosanstva nema bez jednakosti, a konkretno - jednake brige prema procesuiranim generalima Rasimu Deliću, Alagiću, Hadžihasanoviću i drugim oficirima i borcima Armije RBiH. Bošnjaci nisu iskazali tu jednaku brigu, i otud su protesti za Divjaka – lažni patriotizam, licemjerje, bezobrazluk, manifestacija patološke samomržnje jednog nestajućeg naroda, koji u svemu nebošnjačkom vidi vrijednost, i u svemu svome vidi feler od kojeg treba bježati. Zašto ovako nije branjen Rasim Delić, koji je čak i u bolesti, i u smrti, bio ostavljen od mnogih? Zato što za Bošnjake nije isto skandirati: „Rasime, Rasime!“, i skandirati: „Jovo, Jovo!“.
\"Katolici imaju Gospu u Međugorju, a Bošnjaci imaju Jovana Divjaka u Sarajevu! Nikada niko u bošnjačkoj povijesti nije počašćen tolikom ljubavlju, i tepanjem, kao general Divjak. Da nije uhapšen u Beču, pod optužbom za ratni zločin, nikada ne bismo saznali šta je nama Jovo, niti bismo pomislili da našem glavnom gradu predjevamo ime u SaraJOVO. Protesti za Divjaka su bili neviđeni kvazipatriotski trans bošnjačkog ranjenog uma, koji bosanstvo doživljava kao ulizivanje nemuslimanima i zanemarivanje muslimana
Sanela je samo interesantna zena, sve ostalo su gluposti, niti ga je ona oslobodila, niti je heroj ...
ONI NAM GA PUŠE! SINCE 1389
Jovo feslija, dobroćudni slučajni prolaznik iz dobrovoljačke, došo međ svoju raju u rajvosa.A jel ti obraz osto u Austriji ili si ga onomad u dobrovoljačkoj izgubio dok si slučajno šetao?