Priznanje u Velikoj Britaniji
1
Sarajliji nagrada Kraljevskog zrakoplovnog društva
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah sam znao da nije Bošnjak. Čim se vi klinčite da je Sarajlija, zna se da je to nekadašnji Sarajlija, jedan od onih koje ste otjerali da bi zaposlili Sandže, Šipce, Arape, Turke i ostale. Sad slijede minusi, znam to, ali mi je svejedno jer ovo su činjenice.
..nam pobijegao u Avijano..ostalke smo pobili
Većina Sarajlija otišla je nakon završetka rata. Dakle, ne valja ti logika...nije otišla zbog granata nego zbog takvih KAO TI. A ti.... ma fuuuuuuuj - zvučiš kao da te Caco pravio!!!! Zašto ne smijete obaviti popis? Znaš ti dobro zašto. Vidjeće se da ste protjerali sve ne-muslimane i počinili genocid koji 10 000 puta prevazilazi Srebrenicu. Fuj, fuj, fuj, licemjeru!
GORANE SVE ČESTITKE SVIMA ONIMA KOJI MISLE DA PROFITIRAJU NA DODIKOVOJ TAKTICI NIŠTA OD TOGA VIDITE LI DA JE ON PRIJE SVEGA SARAJLIJA IZ VELEŠIĆA I DA JE POBJEGAO OD BJEDE U KOJU NAS JE UVUKLA POLITIKA ISTIH ONIH ŠTO SU NAS SA BRDA GAĐALI.
još nisam čuo da se neki musliman zove Goran...znači,njegovo ime ne govori šta je,ali govori šta nije(baliyander)!!!!!
cistite sarajevo od sarajevskih podrumasa sto kriminal sire....niko nego podrumasi samo
pitao bi tebe da si razlicit koliko si pametan
ok goran je univerzalno al sta cemo sa ivetic
mi smo za nekog .jo usra se
cestitam zmaju!
Goran nije ostao u Bosni nego je otisao u zemlju koja mu pored rada i truda garantuje uspjeh.Goran nije ni Srpski ni Bosanski nego pripada onoj zemlji koja ga je primila u svoje okrilje.
Goran je uvijek bilo NARODNO ime, nije ni hrvatsko, ni srpsko ni bošnjačko... tako da ne znam odakle toliki zaključci??? Goran nije vjersko ime
..koja glupost .. pa on je sve napravio u hrvatskoj u bosni nije ni osnovnu zavrsio .. on vjerovatno nema nista sa bosnom z
kad napišu sarajlija znaj da nije bošnjak i da je prijeratni. sad se ponose njime a roditelje mu, ako žive u sarajevu, gledaju s prezirom ili im pričaju iza ledja kad im čuju imena.
92 godine napali brđani Sarajevo i dijete pobjeglo u Pulu. I ja mislim da je on sad najmanje Sarajlija poslije ovolikih laži dvojca Dodik-Čović.
e, kako ovo srbin ne dobi oni su nebeski naron, ne mogu vjerovati !!!!
SRB IN-e gladne su ti svinje mogao bi mami i baki pomoći malo oko svinjca,a tati reći da popravi gusle.