Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajlije mogu uzivati u gledanju male ciganlije sa gorice , kako otimaju pare i telefone drugoj djeci , na klizanju
Važno je da je cijena klizanja ostala ista, za telefon, struju, plin i ostalo ćemo lako! Hahahaha, država za... Za koga, da mi je znati?
Pa mislim, ovo je jedini način da djeca izađu negdje a ne da se iza uglova drogiraju,fataju,puše i šta ti ja znam -.- A pare nisu problem, PARA NEMA -.-
wtf * Boli nas kura+ sto ti igras golf !
Mi ćemo na tuuubing stazu skiiii liftom iz Dobrinje. Kažu moće se spuštati niz stazu i na goloj guzici.
klizanje rekreacija i sport za fukare ja igram golf
Koji negativan naboj na komentarima, pobogu :s Da ne znam koju vijest stave, da ne znam šta napišu, vi ćete UVIJEK nešto serendati. Ohanite, ljudi, malo, get a life!
Jesmol sami?
sva sreća pa će traumatologija i ove zime imati dovoljno posla!
sarajlije ce moci da uzivaju u klizanju od 15 novembra dok vec 20 godina uzivaju u lizanju
Znači sarajlice će da uzivaju u klizanju, a mi došlje ?! Da crknemo ? Da puknemo ? Da vam ševimo gospođe, dame, gospođice.. da ih cepamo, tamburamo, krešemo, krhamo, da im zabijamo, špricamo ih da ih obradujemo ! Dakle Vi sarajlije (muškarci) decu lepo na klizanje a mi ćemo u vaše stanove lagano da Vam krešemo, cepamo krhamo itd.. dame gospođe i sl..
SUPEEEER cjene iste jeeeee od klizanja cemo da živimo JEEEEE KLIZANJE ZA ČOVJEKA (m...cu vam vašu)
Osim po rječniku, po hodu se svaki \"nekulturni čovjek/žena primjeti. Ti vidiš kako on hoda ulicom i ponaša se, ko da je na livadi!!! Uzas. Ako vec nemate što pametno reci, barem budite toliko pristojni i ćutite!!!!
muamera, moja tiha patnjoooooo!!!!! :*
Necu da klizem, hocu da lizem :D