Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je znati koga ste samo vi intervjuisali :D Spustite se nekad kad radite ankete od Ilidze do centra pa ćete vidjeti normalniji odgovore :D I jeb**a vas ljudska prava,(oformljena od cionističke unije), ko da ih iko na ovom svijetu ima. http://tinyurl.com/62jccb3
ako gdje mozes da lupetes do iznemoglosti onda je to nase i vase Sarajevo
i onda mi Doda prosipa pricu kako u Sarajevu nema srrrrbbaaa.. ima ima, i srba i hrvata... ili ti bosnjaka pravoslavnih i bosnjaka katolickih... nego Doda hoce malo da je u centru paznje...
Ima puno vise drugih prava koja su nam gore ugrozena od ovih navedenih....pravo na rad? sta je sa diskiminacijom zena prilikom zaposlenja?
1. Sta mislis da malo prosetas onda sa stranice SARAJEVO-x.com (ako ti se ne svidja stranica Sarajevo-x.com), i fino odes na stranicu CAPOvoSELO--x.com ako ti se ne svidja sto mi \"smrdimo na luk i cevape\"(mada od vas papaka u cevabdzinicu i ne mozes doci na red, tako da tamo bas i ne idemo cesto). p.s. retardinjo kaze se \"zalibo me\" ili samo \"libo me\" a nikako \"bolima\"
*savjest
\'\'slobodu izražavanja (173) te slobodu misli, savjesti i vjere (151)\'\' Ko vam to brani ozbiljno? Sve sto se hoce moze se! Mislim da ste prije vi ti koji sebe koce u realizaciji tih prava. Ne ceka se da ti neko da pravo, vec ga uzimas sam! Ja mislim kako hocu, izrazavam se kako hocu, vjerujem u sto hocu, svidjalo se to kome ili ne, i niko me ne moze sprijeciti u mom osobnom zivotu! Oni koji me \'\'ne vole\'\' zbog mojih izbora u zivotu, who cares, nisu bitni! I mirna svijest!
koji ce vam k.ur.ac slobodaq govora kad\' vas niko ne slusa???
Nejerovatno da se u FBiH zale na sigurnost, kada imaju MEVLIDA I SVE ONE VEHABIJE koji se danonocno brinu o tome. Sto se tice slobode izrazavanja, to nevjerujem da je tako crno, SVAKO NA SVAKOGA LAJE KOLIKO HOCE bez posedica.
Ahaa, uvodite serijat na mala vrata i normalno je da se pametni ljudi zale.
bolima me racku za sarajlije ... smrde na cevape i luk !
ma vjerujte mi ovo je samo dio megalomanijske strategije divljeg zapada da od goreg napravi nepodnosljivo FUJ
Ovo je demokratija.. Mozes svasta reci a ne odgovarati. !!!! Uzas... Zivio komunizam!!
Škutorima ugrožena prava na izbor svog predsjednika
suplja takoje,malo ih je kao ja ravnopravni.menije potpuno svedno bio srbin bio pravoslavac.
\" Dnevni avaz \"U tom slucaju ova eminentna novinska agencija bi trenutno propala
ma daj molim vas odite na AVAZ da vidite kako se tamo postuje pravo na slobodu misljenja:))))) tamo mozes da pljujes po svim strankama koliko god hoces i nece te nikada obrisati,samo nedira SBB i gazdu fahro,onda te odmah obrisu:))))