Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti cast dobri covjece!
bolestan si 3cavu.... mamu ti yebem!
E. E. Da ti bog podari deset puta više! I mnogo zdravlja i tebi i tvojoj djeci!
eto balije,ugledajte se,nije poenta svaki petak otici na dzumu,i misliti da ste vjernici,ne,NISTE na taj nacin....a pod siltetom cuvate,stekate pare,a umirete lizuci pastetu kako ste i naucili,UMRI FURDO KAD NE ZNAS DA ZIVIS !
Pohvala za dobro djelo kao i za ovoliko pozitivnih komentara..
E.E. SVAKA ČAST, I NEKA VAŠU PORODICU I VAS SLUŽI ZDRAVLJE I DA VAM SE SVE ŽELJE ISPUNE. UČINILI STE TAMAN ONOLIKO KOLIKO NISTE U STANJU NI DA ZAMISLITE. ČESTITAM!
Boze daj ovome covjeku koji je pomogao sve naj u zivotu.
e ovo je lijepa vijest svaka vam cast gospodine
Zahvaljujem se od srca GOSPODINU E.E! Kamo puste sreće da je više takvih ljudi, mi bismo bili jedna stsretna zemlja! Bogdanu želim dobro zdravlje i radost a GOSPODINU E:E i njegovoj porodici, zdravlje, radost i mnogo novca kojim ćr obradovati stare i Zaboravljene ljude u zemlji. Političari , moćnici , vi koji radite na 5 mjesta i sve vam je malo , učite od običnih ljudi, možda postanete jednom i vi bolji ljudi!
Evo primjera svim ekstremistima - NA OVAJ NAČIN SE IDE U DžENET! Ne trebate ubijat ljude, nego im pomažite i tako će te dobit svoje djevice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svaka cast ljudino...
svaka cast ljudino
Svaka čast E.E. Malo je ovakvih slučajeva, gdje stranac pomogne strancu na ovakav način. Više se ne možeš osloniti na braću, sestre, rodbinu... a kamoli na nekog koga i ne znaš. Nadam se da će ti se dobro dobrim vratiti.
"... to sam uradio radi sebe, jer se ja bolje osjećam. Ja ću mu dati sklonište dok je živ, a ta će garsonijera svakako ostati mojoj djeci, on je neće ponijeti gore...", Ovo je najljudskiji dio ove priče. Od otvorene zlobe prezira je više zaslužno dobročinstvo iza kojeg se kriju sebični motivi. A vrli novi svijet je pun toga. Bravo majstore.
a neko bi konto bolje izdat studentu pa uzimat kiriju
svak cast ovom coveku E.E. koliko ljudi bi danas ovako nesto uradilo
Bolje i njemu dati i davati, nego kvazi prijateljima
Šta bi bio klix kad ne bi postojali retardirani komentari isfrustriranih nejebića kojima je kontriranje jedini cilj na internetu. Dajte ba, čovjek je pokazao humanost i volju da pomogne nekome. I druga stvar, jadni ste sa tim uspoređivanjem da će neko prije psa udomiti a ne želi pomoći čovjeku. Pokažite vi humanost prema bilo kojem biću na planeti Zemlji, to bi bio velik izazov za vas..
takvi smetaju sami sebi, koga da udome zaboga :)
prije će mu dati onaj ko je teško zaradio, neg' onaj s lahke strane vjeruj :) čist primjer su ti naši političari