Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledati SDA bandu kako plače - neprocjenjivo ;)
asime izgledaš pametnije kad šutiš bolan, čim progovoriš otkloniš sve sumnje
SARAJLIĆ: Mislim da je ključ problema u BiH SDA, da osionost i bahatost Sulejmana Tihića kao neprikosnovenog lidera u SDA, koji ni s kim ne želi da vodi dijalog i kompromis, jedan od uzroka stanja u BiH. Tihić je kao predstavnik i predsjednik SDA upravo razlog nesuglasica i na nivou države i na nivou entiteta. To je čovjek koji nikad nije nudio rješenja i nikad nije nudio kompromise, niti je pravio reforme. Mislim da društvo time ozbiljno treba da se pozabavi i da razmotri cjelokupnu ulogu SDA u protekle 22 godine, kako je na vlasti.
ja ovoga lika kandidiram za konobara....nadkonabara, iliti oberkellnera
e to, to, fahri treba dat da radi sa parama, pa da ssalje pomoc u noVI paZAR
Pa moj konobar a sta ce ti sad reci Sanel Beckovic i on ce te se odreci bando iz Vogosce
Ima li SDA tamo uopce obrazovanih ljudi ili su ovi kao Sarajlic prvi saf obrazovanja. Jako tanko. Jos jedno pitanje, jel osnovni kriterij u SDA da si neobrazovan i ruzan, eto se malo zapitajte. Onako pitam.
Neka neka, manje će piškit... :)
Nemate pravo da govorite ko ce gdje..nego svoje mjesto napustite boljim i sposobnijim..bagro lopovska SDA!!!
radoncic govori nekom da je kriminalac,,,A KUD CE VECI KRIMINALAC OD NJEGA
Asime, deset s lukom u čitav somun. I nemoj više da te pijanog kući nose!
http://www.youtube.com/watch?v=pi-VT10y_MM&feature=related ZIVJELA SDA !
GOTOV SI !
Koja je borba ovih iz SDA da ostanu u vlasti, sutra bi prodali drzavu za pola pare. Najkorumipranija i najmafijaskija stranka. Sto cijenjeni Abid Jusic nije srusio nelegalni Al Sheede, odnosno nek pokaze gdje je upisan u regulacioni plan objekat od 12 spratova. Ovaj Sarajlic mora mnogo toga odgovorit narodu koji zna. Lopovi SDA, napolje.
Sarajlicu je bar lako,on ce brzo promjeniti curak ako bude fajde a bolje ti je nemoj,valjda ce narodu iz h..... doci u glavu....
Nakon svih baljezganja i malounih gluposti koje su napisane mišljenja sam da je narod zaslužio Fahra i Zlatka, neka su vam hairli pa da vidimo gdje će te završiti! Ja ću kokice u ruke i lagano sa bezbjedne udaljenosti da uživam u se.x.u koji će navedeni dvojac da priredi!!!
BOSNA - drzava gdje sandzacka mafija se odmara, pere novac i zloupotrebljava sistem.