Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam današnje društvo. Svi kukate nema se para, nema ovog, nema onog. Dođe vrijeme izbora i opet glasate za iste debile koji nas jebu 20 godina. Jadna je zemlja u kojoj kad se zapošljavaš prvo ideš u stranku ,jadna je zemlja u kojoj omladina sa svoji dvadesetak godina slika se sa neki političarem kojem si samo jedan od milion budala kojem će dati lažni osmijeh i nadu. a dobit samo jednu veliku .... i naredne četiri godine opet kukajte, podržavajte proteste, a kad dođu izbori opet im se sagnite! Nije ni čudo sto cijeli svijet puca šale i viceve na naš račun. Glupi Bošnjaci !
HPLC budalo odes i prekrizis listic,jel to tesko??? Sto po klixu pisete propagandne i stranacke komentare koji k*rac?Svi politicari su ista govna i tu nema opravdanja niti izgovora da se postavi pitanje ''A za koga da glasam''. Dodji ba pameti.
Znaš šta bi dr. Arslanagić rek'o? - Narod počeo muda za bubrege prodavati!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Narod je odlučio da ostajemo u srednjem vijeku...
A tebi nema maket dalje od dvice :)
istina druže
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Najavio je da će se odmah nakon izbora krenuti u formiranje vlasti kako bi nova vlast odgovorila problemima u društvu. " Bili smo zauzeti oko šupljiranja, a vi nam svakako vjerujete, čekali ste nas dosad, možete još malo. A problemi u društvu- Šta li zna Sarajlić o tome?
Crknimo sad svi.. https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/1016847_751839864875411_5137302854330713870_n.jpg?oh=d6c2a3b9c8b1a6833a3f850e6773c43f&oe=54C8BE9F
Opet Bakir i SDA,ma svaka vam cast dragi moji Bosancerosi ovim ste pokazali koliko ste glup narod.Od sada ali stvarno nemojte vise kukati nizacim,niste zasluzili ni litar mlijeka ni strucu kruha dnevno.Od sada cu uzivati kuknjavi i placu svih vas,jer i ovo malo radnih mjesta sto je ostalo SDAce unistiti i pozatvarati.Znam da je dosta ovog sto sam napisao vecinom nebuloze ali eto........Sada sam jos pod negativnim impresijama jer sam stvarno mislio dragi moji Bosanci da ste se opametili ali niste niti cete ikada........PA SRETNO VAM BILO U DALJEM PREZIVLJAVANJU AKO I TO MOGNETE JER DRZAVA JE DAVNO BANKROTIRALA A MMF JE ZAVRNUO SVE SVOJE PIPE........SRETNO MOJI BOSANCI I HERCEGOVCI.........
HEEEEEEEEEEEJ NEMOJ TAKO, MI CEMO DA JEDEMO IZ ZLATNIH KASIKA!! " KO TE JEBAO GODINAMA, JEBAT CE TE OPET"
Nek' nam bude još gore, nije mi nas žao poslije ovoga.
sta je ljudi sa cericem, izgleda da mu se nisu dove primile
Sve čestitke našem sultanu, poštovanom gosp. Izetbegoviću. Državnik bez premca...
Za predsjednistvo nije bilo alternative. A i inace, niko nista konkretno nije predlagao, svak pricao,psovao,optuzivao druge....itd. Bakir sutio i dobio:)
Stvarno?? Sad se sjetio elementarnih nepogoda i to kad je u pitanju slavlje, koaliranje i VLAST. Sramota. Ako vam niko nije javio, te "nepogode" -velika nesreća, puno sigurnosnih propusta, neopremljenost i nespremnost odgovornih, neviđena pljačka, rafteri i drugi dobrovoljci spašavali ljude koji su ostali bez ičega....su se desile prije pola godine. Posljedice još bolno stoje. Ili vi možda pričate o nekim drugim nepogodama, dojava, iz centrale?
Dok mi Bošnjaci ne shvatimo da ukoliko ne glasujemo za SDA time ne gubimo identitet, ne gubimo Bošnjačku pripadnost onda će se napraviti promjene. Ovdje se misli ako se ne glasa za HDZ, SDA ili SNSD da nisi ustaša, balija niti četnik. Ja sam glasao za Martina a Bošnjak sam. A vi Bosančerosi crknite od gladi s ovim šupkom, ni njegov Babo vam ništa bolje nije dao. Krv vam hebem!
A da se vi svi kolektivno iz SDA napušite qrca, palamudite tu i jedete govna a kifle 10 feninga, možete pričati kakir osvojio, kakir pobjedio; Ništa se nezna dok CIK ne objavi rezultate!
E sad je stvarno vrijeme da se pakuju koferi i bježi iz ovog cirkusa od države.
Pobjeda je očekivana s obzirom kakve je protivnike imao.
Ko vas jb, odoh ja svojoj u krevet
http://m.youtube.com/#/watch?v=tcvkenhDk7k
Bakireeeee cekamo 1000 novih radnih mjesta do 12.11.2014. !!
Prije će biti 1000 otkaza.