Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dama je uvijek Dama
jep, al sta biste vi bile bez nas..?hah?
@zlatniescajg jedno veliko nista...........Vi od nas pravite Dame
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dokaz da se dama ne postaje nego se dama radja ! Svaka cast gospodjo ! :)
ne kontam zasto slikaju Efendica
Kako su je ovi vojnici pogledom ispratili a ko zensko namjerno prolazi da provocira vojnika koji nije picke vidio mjesecima bezobrazluk
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogli ste vala uradit kolaz ove dvije slike pa da podijelimo na Facebooku il negdje.
Bravo za rukovodstvo, zena je zaista zasluzila ovakav ispracaj i svaka vam cast. A dama je zaista dama, rodjena i zivi kao takva, vidi se i na ratnoj a i na novim fotkama.
hajd neka u zdravlju i sreći proživi ostatak života
Naravno granata je dosla sa muslimanskih polozaja jer vi najbolje ubijate svoje
Trepavice su pobijedile!
hahahhh,hocu se upisat od smijeha.Meliha mahalusa se malo kecala sa plavim sljemovima,malo pizdila kako cetnici lafo ubise granatama,a ona kao bosnjacka heroina him prkosi.ahahaahahahha.Jest vas dobro nasavjetovala Clintonova kurvetina novinarka Amanpour,koja je redovno isla kod Alije u trezor narodne banke gdje joj je davao Saudijske petrodolare,da siri ovu pateticnu propagandu od koje su Amerima sve suze niz guzicu tekle
U kojem filmu si ti ...??? Ima li ikoga da te prodrma i probudi ... ???
aha,a gdje vaša stojanka majka knežepoljka,nema je u zadnjih 500 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žena je za deset, ali... što ovakve manifestacije po pravilu pokvare politički bilmezi kakav je načelnik Efendić?
Pu mamu vam balijsku.Nacifrala se mahalusa i lafo ide na posao pod granatama.Koliko je Aljo dao petrodolara iz Saudije,najvecoj propagandnoj masineriji na svijetu CNN da siri ovu pateticnu,jeftinu,i nadasve smijesnu propagandnu?Saznace se i to jednog dana,ali je upalilo,sto jest jest
Dobro jutro mitoman . . .
Who run the world:GIRLS.Nema nista ljepse na svijetu od mocne i dostojanstvene zene, u svakoj situaciji, kapu skidam zeno lijepa si ko i '94.
Balinkusa koja se u Jalalabadu karindzala sa UNPROFORCIMA za 20.DM.Jeftina balijska propaganda made in CNN
@sexy & ostalo... malkce si primitivan, k'o pravi primitivac... jerbo zaista je tako bilo za vrijeme opsade Saraj-ovasa... koju organizovaše Engleziaa, a sprovede Rašo uz relativno malobrojne, al' dobro oboružane seljane... ženske i muški su se nosili! ampak, ovdje nedostaje drugi dio potvrdno-upitne rečenice: ...agresoru... tačno: s okolnih brda; al' šta je s agresorom iz Citya?! 35 paravojnih grupa je 1992/93 haračilo po Gradu, pljačkalo, zatvaralo kjafire (nevjernike)!! ... jedan od zatvora
...držao je Hadžibajrić & odani mu u hotel "Evropi"...
Hvala Efendicu sto je ispracaj u penziju digao na nivo koji ona zasluzuje
Izgled i stil doticne, kao i citavu forsiranu pricu ne bih uopste ni komentarisao, ali me sledece cudi, zar stvarno ne postoje vaznije teme i merodavnije osobe kojima treba posvetiti javni i medijski prostor?
probem jr u tome što si glup plus pokvaren, eno imaš kurir pa gledaj Putinove slike
Gospodine October, pre svega, hvala na "komplimentima", kao i "intelektualnom" doprinosu diskusiji. Inace, vasi licni osecaji prema Erdoganu ne impliciraju automatski i tudje prema slicnim kreaturama. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kroz nju je prošo bataljun unproforaca
pa sta...ako je dobra u dusi ?
Poletni načelnik imao 8 godina u ratu i on meni priča ko je i kako branio općinu ? Da ti nije pričo BAkir kako je on branio općinu ? Ako nije bio u Trezoru išo je ganjat svoju damu Sebiju po bijelom svijetu da se ne kurva toliko ! ŠUPČINO RUMENA IZ SDA !
U penziju sa 55? Tako i ovdje navikli pa traze penzije sa 50, a gdje inace penziona dob je od 65 ili 67
DOBRA ZAMJEDBA. Ipak, NALOŽIO BAKIR DA SE ZAPOSLE NA TO MJESTO MLAĐU POUZDANI KADROVI SDA.