Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, neka SA postane istinska metropola.
SAda citam i gornje komentare. I mogu reci slijedece na komentar koji govori o konkretnim djelima. A sta stranka koja nije na vlasti moze uraditi - mozda angazovati privatnu policiju da cuva ljude umjesto postojeće. Od kojih para? Pa nemaju svi \"kljuc od sehare\" kao neki. I porucujem - glasaj onda srcem, ako vec neces mozgom!
POdrska za NS u svakom slučaju. NE vidim sta se to moze uraditi ako nisi na vlasti osim ukazivati na ono sto ne valja. Valjda zato i sluzi opozicija. A kao ucesnik protesta sam vidio da se ne moze nista uraditi ako nisi na vlasti. Zato glasam za Nasu stranku!
nasa stranka - svaka cast
pa i jesu pokazali djelima,prvi su podrzali queer festival i bili su na otvaranju, ma kako to nepopularno bilo i znali su da ce biti sranja pa nisu bili pi....e trebas bit faker i mudonja da odes na nesto sto je mirirsalo na linc i lov na vjestice u startu svaka cast jos jednom!
imaju moj glas definitivno...dosljedni su,odmah su se oglasili protiv nasilja i seljakluka dok su neki sacekali pa davali neka mlaka saopstenja, svaka im cast na tome!.nadam se da ce uspjeti ostvariti dobre rezultate
A sto mogu srat. Pa oni samo supljiraju. Sta oni konretno rade osim sto seru? Po cemu se razlikuju od NVO tipa Grozda i Dosta. Jesu li nevladina organizacija ili stranka. I opet, sta god da su, kako bi stekli povjerenje gradjana moraju teziti tome da budu primjer drugima kako se rade stvari, ali konkretnim djelima, a ne samo tako sto seru po necemu. Neki ce reci, pa ne mogu nista, nisu na vlasti, e pa ljudi moji djelima se dolazi na vlast, djelima, a toliko toga ima da se uradi a da se ne mora biti na vlasti. Sve u svemu razocarali su me. Kad su osnovani, a s obzirom ko je cinio njihovo jezgro, skoro pa zagarantovano su imali moj glas, ali sad su daleko od toga.
Uh sto volem bradate guze
Bogami, bilo je i golobradih, sa sistetinama kao da su žene, pa ne znaš je li muško ili žensko. Ipak, u pravu si, dominirale su brade.
Da, vehabije nisu golobrade....Treba ih sve guziti :)
\"ulične bande golobradih mladića ovih dana provode pesnicom i nožem svoje sopstvene zakone\". Nisu golobradi, bas suprotno.