Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevezano za vjersku temu članka, uz ovoliko fakulteta, za nekoliko godina ćemo imati državu prepunu visokoobrazovanih kadrova sa kvalitetom znanja djeteta iz predškolske 80-ih godina prošlog vijeka. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
@Derim I Hvala! Nažalost, surova realnost je u pitanju.
"Zahvalan sam ostalim fakultetima i dekanima UNSA koji su se odrekli dijela svoje tranše da bi se finansirala ta dva fakulteta", kazao je Konaković i naglasio značaj koji potpisivanje sporazuma ima za obrazovni sistem u KS-u. " A koji je to značaj? Daj da shvatimo i mi koji moramo izdvajati po dvije plate godišnje da školujemo jedno dijete na UNSA.
Ako smo svi akademoci,naravno ne travnicki ili mostarski nebi bio problem uvesti par miliona irgata
Fakultet - Univerzitet ?
Usput bih rekao da je univerzitet ovim postao jos siromasniji za ono malo zdravog razuma sto je postojalo.
Kad bi se po broju fakulteta i "fakulteta" mjerila pamet mi bi bili na prvih 5 mjesta u svijetu. Ono nakon Gvatemale, paname, Burkine Faso itd. Jos samo da prodaju pricu naivnom puku da ove klerikalne discipline imaju neke veze sa naukom.
Raja upisujte faksove, kriteriji su skroz pali...
Jedini iskreni i časni predstavnik prosječnog Bošnjaka je časni Husein ef. Kavazaović da je živ i zdrav 100 godina, eklatantni primjer autohtong EVROPSKOG muslimana koji je rođen u Evropi i pripada Evropi a ne Arapskom svijetu kako su mnogi sebi umislili, oni koje je ovaj čovjek udaljio od običnog Bošnjaka EVROPSKOG muslimana. Veliki pozdrav za nadbiskupa Puljića
hhahhhaahah mozes mislit :D
napredujemo, bit će porasta gdp-a akobogda inšala
e jes BOGATIJI hahahah
Drago mi je što ce makar jedan fakultet unutar UNSA biti oslobodjen aktivnosti za vrijeme dzume i u slucaju da Senat odluci drugacije :) Idemo dalje, jedan po jedan
mislim da je najbolje da fakulteti naprave sebi džamije kraj zgrade, svaki sebi
Boze boze ima izgleda svega vise ali je osjetan nedostatak pameti.
Sramno !U laičkoj državi prisajediniti laičkom univerzitetu vjerske!!!!! Jedan korak, nazad dva. Pakovati ko0fere.
Ne d'o bog da su otvorili neki tehnoloski ili biomedicinski fakultet. 66 miliona KM. Mozda i ja ser*m, ionako imamo najvise strucnjaka u ovom polju.
Potpalite ovo sve. Mislim šteta je da udiše zrak. Vjerske škole ulaze u NAUČNO-OBRAZOVNI sistem. Potpalite, a vjernici neka se mole za meteor.
KAko će se sad nasatvničko osoblje baviti izborima ? Čović organizovao konvencije stranke u crkvi , BAkir se ne razdvaja od Reisa. DA LI JE DOŠLO KONAČNOI VRIJEME I DA SE CRKVA I DŽAMIJA RAZDVOJE OD DRŽAVE ! Što to pitanje Bakir ne posatvi USATVNOM sudu a ne oni kao SMAO PRAZNIK SRPSKE NIEJ SUATVAN. Ma nije ustavna čitava vaša vlast bagro jedna lopovska što živite na grbači naroda ! Fataj se motike. I vi i vaša pastava a ne obrazovanja kadrova ko Gulan.
Samo ih mi imamo NAŽALOST ne jednog nego trojicu ! :((