Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ovog baš zavalili. Ja još nisam sreo drota koji nece uzeti pare. Pogotovo u RS , tamo iskaču ko hajduci iz grmlja.
A što samo njega 50% murijaša radi istu stvar ?
HAJMOOOO LAGANOOOO
Ugledna sarajevska akademska familija Gljiva
U zatvoru nema nijedan što ima pilanu i šticara pa ni nekog iz vlasti što uzme milion.na toj cifri svi se mogu nači tužioci sudije a na cvaji ni za ručka.zato nek leži .
Svi su sem političara u bejha survajveri, malo ga i razumijem a malo i one za volanom s kojima je pravio dilove, štaš jarane valja se snalazit..
Ma dajte , ovo je smijesno ....uhvatili jadnog covjeka , kao vlast radi nesto .... a gdje su hapsenja za velike ribe koje pljackaju ovu drzavu 30 godina.... !!!!!!
Onda biste morali 90% saobraćajaca uhapsiti i suditi Ali narod je stoka ...učestvuje u mitu i korupciji
Jel presuda za narod ili u ime naroda. Pitam za jarana
Kap u moru, ali hajde za svaku pohvalu vidjeti da neko dobije kaznu preko godine zatvora