Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naj brico svijeta :)
Majstor svog zanata.Svaka cast
Ovaj kreten je jedna budala idiotska seljacić iz semizovca Torabi mu nije ravan kakav je on ublehaš
Svijetski frizeri na samo jedan poziv dolaze kod Elvira sto je dokaz ko je i sta je Elvir.Samo naprijed brate moj.Hvala za dugogodisnje prijateljstvo i povjerenie a i sto sam dio tvog tima pa mogu prisustvovati svim tvojim seminarima i edukaciijana koje priredzujes u Sarajevu
Ostali mogu samo sanjati o uspijehu Elvira koji je goganr ne samo kod nas vec u svijetu i na listi svijetskih frizera gdje pise ime i prezime stoji i Elvir(dovoljno je samo ime za naseg prepoznatljivog frizera)
svaka cast drug......
Napatio bi se ti da osisas Slavuja.
Iiii jeste! U svijetu! bwahahahahahaha
Kod ovog idem kad se budem udavala ABD ! =)
Udaj se za mene, vodi me iz ove jbn. zemlje :D
Samo prava ljubav dolazi u obzir da bi se udala za nekog , sorry.
ovvo se derpe sakupili da se prche?
Jel ovo Edo s Breke?
@ okamenjeni vuk danas je sve šema kako uzeti pare od naroda i privatnika, tako i ovi frizeri organiziraju neka takmičenja, podijele svima nagrade i svako zadovoljan. onaj što je platio prisustvo tješi se da je dobio neki certifikat, a onaj ko je organizirao bere lovu. tako funkcionira sve pa i država. na primjer ako hoćeš prodavati banane ja kao pripadnik vlasti natjeram sve trgovce da moraju imati certifikat, organiziram ko fol neku edukaciju ali sto maraka svaki mora dati, ako ne da, nema certifikata. ko nema certifikata ne može prodavati banane. poslije banana izmislim edukaciju o prodaji jagoda i opet jovo nanovo po sto maraka.
MOGO JE I MOG BRKU MALO OŠIŠAT
Zovnut ćemo ga da ošiša Šabana :)
Mama mi išla sa njim u školu :) Zna čovjek znanje. Samo naprijed Elvire ;)
Bravo mali, dobar si.
Nazdravlje !