Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah, vrh, nisam ovo ocekivao :D Hajd ako nista barem se sad vide zebre u gradu, za promjenu :)
svaku cu obojenu preskociti
u pravu si @supermrga
rizikovat cu jbg @supermrga
znam da ste pederi,da ste toliko, e to nisam znao
Da hoce paradu napravit pa da vide da im nema mjesta ovdje. Kako bi ih fino podrzali sportskim rekvizitima, tipa bejzbol palicom, palicom za golf, i sl.
Ma sto niste jedni drugima guzice iscrtali bojama i pred familiju otisli i borili se pred njima za ta vaša bolesna prava. (posvećeno većini sarajevskih pedera za koje njihovi najbliži ne znaju da su to što jesu)
Nešto sa psihom tih ljudi nije uredu. Prosto nešto nedostaje. Moje emocije po pitanju LGBT su poprilično hladne. Toj temi nije mjesto u ovoj državi a pogotovo ne u šeheru. Nećemo ići protiv prirode.
Sad ti je kad prodes ispod duge postanes derpe!;)
Ovo sve placaju gradjani pederacije kroz registraciju vozila , naknada za ceste.
Gdje su god zebre obojiti ih u divne pastelne boje za stalno, izgleda lijepo.
Oooj bozeeee.... Proklete devedesete.....
Ako je ovo nacin da se i mi pravimo tolerantni kako bi usli u EU, onda OK. Ali parade neka zaborave, to nece proci.
Ovo je uvod u paradu, 100% ce nasi pederi iz vlasti pristati..
Dogs and drugs and LGBT for EU ! WHat else ? What do you say ? HOW YES NO instead of of who is you !!
Izlizale se boje, ko guzica kod homica....
lijepi šerijat
Šućur Alahu da ima nešto i užasnije :)
..yes vala, za bosnu i bošnjake je jedino rešenje šerijat!
Totalno sam zbunjen ovim pozivanjem na nasilje.Mislim država i grad koji su prije samo 20-tak godina bili izloženi svakodnevnom nasilju,sad pozivaju na nasilje.Mislim totalno nejasno,pa nismo mi neka plemena,nego dio Evrope,teritorijalno ali valjda se podrazumijeva i kulturno,al se ponašamo ono u fazonu "Sjeverne Koreje i Kim Jong-una".Mislim moj komentar nije preuveličan,al totalno nejasno da gladni smo,nemamo posla,odlaze nam mladi,itd.,al vrlo rado bi da se šamaramo na ulicama.Naš fenomen!!!
ccc
Ja nemam protiv njih nista iskreno al nemoj mi sirit pederluk ulicama i neke parade pa ja jedva cekam gej paradu u sarajevu da ih manijaci i pitari dobro istuku pa da se vise ne pederise na javnim mjestima i ulicama