Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto,neka je sa srecom,i sto vise beba u novom objektu..!!
Sve je to divno i krasno, hvala republici Turskoj, hvala svima što nam pomažu, jer im se ja definitinvo divim, na njihovoj volji i strpljenju s nama. Naime, mi smo jedini narod koji je u stanju od pite govno napraviti, a to se upravo radi. Zar nam svima nisu dosadili ti odnosi u Javnim institiucijama gdje čistačice kolo vode, gdje tvoje zdravlje i status ovisi o tome dali si se čistačici pod rep podvukao, neću sada u duboko da idem nisu one jedine naravno krive.. Ali Vam navodim primjer ovog našeg novog porodilišta, gdje je moja poznanica bila primorana da provede par dana i noći sa bebom u istoj sobi sa ostalom bolesnom djecom i majkama te bolesne djece, a da isitim ženama napaćenim jedino omogućeno da se mogu odmoriti i naspavati na jednoj običnoj stoličici pored dječejeg krevetca, i zamislite da morate biti 10 dana ili ne dao Bog više sa svojim djetotom tako na toj stoličici bez ikakve mogućnosti da se ko normalno ljudsko biće naspavate ili eventualno bože sačuvaj odmorite.
inace volim se.x, ovdje cu docekati trojke ,,,juuupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ma samo nek se zega, ja volim natalitet, inace imam 6 djece , ugledajte se ljudi na mene,,, sve najbolje :)
Sad se kaže dobivaju a ne dobijaju... novobosanski ili?
Hvala Bogu...da je dosao i taj dan da ce se neko poroditi u normalnim uvjetima...Ja sam se porodila prije 3 godine na ocnoj i blago receno je da su uvjeti bili kriticini...Plus sto sam morala da lezim na patologiji...Samo po mom misljenju moglo se ovo i ranije uraditi al bolje ikad nego Nikad. hvala Turskoj na velikodusnoj donaciji
Rodjena sam tu i aBd ubrzo cu se tu i poroditi. Hvala Turska, Hvala Sarajevo!
Na ovoj se \"temi\" vidi koliko današnji \"građani\" osjećaju ovaj grad svojim i koliko je bitna ova vijest. Da je riječ o kakvom ćakijanju ili o onom šup.u Nemanji, bilo bi desetine komentara a ovako!? Ovi \"novi\" valjda nisu više u reproduktivnoj fazi ili uopšte ne namjeravaju rađati. A ni liječiti se!
Ovo nije samo pozitiva dana, ovo je, što se mene tiče, jedan od najvažnijih događaja ( ako ne i najvažniji ) u Sa nakon rata. Ja sam se rodio u starom porodilištu koje je bilo u krugu bolnice Koševo, jedno dijete mi je rođeno na Jezeru a drugo poslije rata u onoj horor kući, bivšoj očnoj klinici u nekadašnjoj ulici Moše Pijade. Svako onaj ko je po bilo kojem osnovu boravio u onom Frankeštajn dvorcu, zna koliko nam znači novo - staro porodilište. Samo kada bi sa novom zgradom i pojedini ljekari promijenili stare navike i svoj, blago rečeno, kretenski odnos i prema porodiljama i prema ženama koje se gore liječe, ali to je druga tema. U glavnom neka nam je sretno i aBd berićetno novo - staro porodilište.
Da li u Sarajevu ima barem jedan Sarajlija. Sta znacu biti \"emotivno vezan za porodiliste.\"Ovo porodiliste se izgradilo iz samodoprinosa gradjana Sarajeva, kao i ostali objekti. Sarajlije su voljeli svoj grad i sve sto imamo izgradili su sami gradjani koji su raspisali najvise samodoprinosa u bivsoj Jugoslaviji. Sada neki tajkuni koji su \"sljegli \"u nas grad odlucuju o imovini Grada.Neka mi neko oblasni kako se jedan javni objekat kao skola moze izdati nemoj privatnoj estetskoj hirurgiji,a usput vlasmik da mude suprug nekadasnje direktorice i ministarke za kulturu. Ako ima visak prostora on moze samo da slizi u obrazovne namjene . U Evropi u koji se guramo takva osoba bi zavrsila u zatvoru,a kod nas dobiva funkciju.
još da su nam i doktori humani isplatilo bi se porađati
Pa kad pitaju zasto mi toliko volimo tu Tursku...
Hvala Bogu,napokon će i porodilje i bebe imati uslove dostojne čovjeku :-))))