Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA - ogledalo morala 😂😂😂😂😂
Golotinja i parada nikog nije ubila, ali zatvaranje KCUS na pocetku epidemije i ubijanje svojih gradjana zbog neispravnih respiratora jesu. Ne samo da su senoprali novci za 100 respiratora, vec su monstrumi morali prikopcavati bolesne gradjane na njih da bi izvikli svoje dupe. To je sramota
Sjecete komad spolovila djeci, a druge nazivate nastranima. Da u dalje ne ulazim.
Apaolutno sam kontra SDA (a nije mi draga nijedna stranka, jesr se svi ponasaju isto kada ugrabe vlast), ali tu su u pravu potpuno i ako je to umjenost onda, ne-j”hvala!
Mračna su i bolna srca onih koji u ezanima čuju indoktrinaciju, strašna su srca onih koji misle da će im Treća Bh. povorka ponosa: “Porodično okupljanje” odnijeti djecu u “pedere”. Ali, šta vam ja mogu. Tako ste se sami zapečatili kao brendirane flaše čepovima ljudskih i prolaznih brendova. Kroz vas ništa osim prdeža vlastitog ne prolazi.” napisala je Latić Husulić na svom Facebook profilu.
Sve ce bit kako zapad nalozi. Nema ko sta prihovarat. Ako zapad kaze i politicari ce se sageti.
Ne moze biti normalno da go muskarac sa prangijom hoda po gradu.. Napacenom baliji vazda Alija kriv...
Nisu oni "nastrani egzibicionisti" već je samo pitanje službene dozvole za performans; mogu i ja htjet skinut se gola i izvest performans (s gaćama na štapu) s porukom do čega su nas dovele vlasti ove zemlje, s predstavnicima nacionalističkih stranaka (uključujući i vas: SDA), ali, hoću li dobit i dozvolu? Ostalo sve je samo subjektivni doživljaj (performansa) i mišljenja
Najveci egzibicionisti i sadisti ste vi ima vec 25 godina, a ovi sto glasaju za vas su mazohisti
Ostali smo goli svi pored SDA stranke, uskoro ima svi gologuzi da se šetamo, sve ste pokrali
na stranu sve... Ali ono juce je stvarno sramota ljudi koji upravljaju gradom Sarajevom.. Onako Sarajevo zaista ne zelimo...
Bukvalno ćeš umrijet za par godina kao i 90% sarajlija, sarajevo će idalje biti i prilagođavat se nadolazećem vremenu.
ES De Aaaa....stranka demookraatskaaa
Podržavam što se tiče ovoga, jer ovo nije normalno, da se majmun gologuz šeta ispred pozorišta, Gorili u vatri vječnoj Džehenemskoj i ovi nastrani i onaj ko ih podržava
Jedina pametna izjava od njih.
Svi pricaju o paradinu Sarajevu a koliko znam u Tuzli SDA ima vlast kako komentarsete jucerasnji skup sa trobojkama u Tuzli jel nam to SDA a nesto pokusava sakriti?
Kad SDA morališe zbog koje je hiljade mladih otišlo iz BiH, nalazimo se po svim parametrima zadnji u Europi, protiv SDA članova postoji masa sudskih procesa itd.
Cuj,tkz.vlada se ogradila?????oni su ih i doveli,platili,nahranili i platili im prevoz,zajedno sa pederchinama iz zapadnih ambasada,u oktobru,poslije izbora,necete vise biti ni opozicija,mamu vam fgr ovsku.