Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo realni u Sarajevu svi znaju samo na buđet i onda ležanje i čekanje nekih 1MAJEVA, 25 NOVEMBARA,VJERSKIH PRAZNIKA i slobodnih dana, ostatak omladine klošari i svi u kadionici, šišama i teretanama.U Sarajevu su nosioci svih značajnih radova firme i menađeri iz Kiseljaka,Tešnja:BOSMAN, GRAKOP, ORMAN, TIBRA, BUCO, TWI, AS JELAH, HIFA čast ponekom izuzetku.U Sarajevu nema proizvodnje, sve se svodi na mahinacije, trgovačke centre i potrošnju nečega što nije zarađeno, zato je Konaković premijer.
@gringo ne lupetaj. Coca cola, Argeta, Mesna industrija Ovako, Energoinvest Dalekovodi, Sarajevska pivara, itd..... Pojma nemas o ekonomiji Sarajeva. Bitno je samo bubati. Turizam je jedna od znacajnih privrednih grana. Trgovacki centri i Hoteli su mjesto gdje se vasi poljuprivredni proizvodi trose. Tako da i zavisite o privrede Sarajeva. Tibra gradi i prodaje stanove u Sarajevu. Zivi od tih para. Necu ni da spominjem ciglu,cement, stolariju, keramiku ostale gradjevinske proizvode koji se utrose u izgradnji. Samo da vam je pljuvati po Sarajevu
@WellPur oj umro sam HAHAHAHAAH
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
"Bakirovica" bolnicu svukla u ravan pa otišla dalje razarat .... po ugledu na Bakiragu ... Syebat će ovo malo zemlje k'o beba kad syebe zvečku... Na zdravlje im biko ... ! ! !
babo je sj*bao zemlju zarad sarajevskog pašaluka. sad princ i princeza harače taj pašaluk kako im volja. ponavljam ova politika je takva da od obicnog naroda u sarajevskom kantonu lagano ali ciljano prave robove za arapsko/tursku sirotinju. uveli su arapski i turski u skole kao obavezne jezike, cujem da su arapi prema konobarima i osobljima u hotelima sve bahatiji, sad ce sda izglasat da arapin ima pravo udariti bosanskog radnika ako nije zadovoljan uslugom. j*bem li ti alija kosti
joj da mi je ovdje sad biti direktor kadrovske da se uzme koja markica.. 15x10 hiljada= 150,000 .. ma bjezi to je biznis...
Kad se stare prdonje koje zauzimaju mjesta mladim ljekarima otjeraju štapom u mirovinu, jer mnogi piće i preko po nekoliko godina, kad se razbiju ljekarski klanovi koji vedre i oblače i uništavaju zdravstveni sustav i na njihova mjesta budu postavljeni mladi ljekari željni prakse i znanja, a puni volje onda možemo razgovarati o kvalitetnom zdravstvu. Naravno pod obvezatno ukinuti duplu privatnu praksu i rad u državnim bolnicama,pa će za sve diplomante medicine biti mjesta i neće se ići vani.
Glasali ste svi za SDA i doveli ih na vlast. Drugi dio davao je glasove DF-u i Zeljki Komsicu, sto vas on me spasi. Treci su dali glas SBB-u koji vas perfidno unistava unutar lopovskog pokreta SDA-SBB. Sto vas Nasa stranja u "ekspanziji" ne spasi. Kako ste posijali, tako cete poznjeti.
arbajt arbajt ja kla
Odlaze ljudi masovno u Njemačku,pitanje je dana kada nam zdravstvena knjižica neće ništa vrijediti, nema doktora,ode narod,ode sve u pm-u
Ima doktora na birou koliko hoćeš, a i specijalista koji su nedavno završili specijalizacije pa im Sebija nije produžila ugovore...ima ko bi radio, puno toga je na našim "menadžerima" koji ne znaju kako i šta sa raspoloživim kadrom.
@newcomer ...nema više doktora na birou,već na završnim godinama medicine uči se njemački,za 5 godina,ako se nešto iz korijena ne promjeni,bolnice će da ostanu prazne,molićemo Boga da nam dođu afrikanci ili kinezi da nas liječe,...vrati se Mekki Torabi,sve ti je oprošteno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uništiše ih. uostalom gdje ce naci specijaliste.
pa ima raje na birou jedva bi docekali da rade
@SuaveAcecino mozda nema specijalista ima drugog kadra a ima ih dosta i kod privatnika
Nije bolje ni u Koševu . . .Je8e sebija, ne vadi !
...kud Đamijaši prođu, trava ne raste.
@BosMan345 original ...on je crkvenjaš.
@operacija labrador ...u pravu si, ima i toga.
pao snijeg
Hvala SDA
Eh kad ih Sebija rastjera slijedi PREORJENTACIJA na liječenje Kuranom !!! Kao što znate poptrebno je samo da specijalisti iz pacijenta istjeraju džine i on je opet zdrav zdravcat ko od Allaha tek stvoren !!! Pa ovo će biti PRVI centar za liječenje Kuranom u cijeloj Evropi i zasad jedini !! Fantastično ! http://lijecenjekuranikerimom.com/hidzama/
Dobro onaj reče, Tito ostavio slonicu i papagaja, Aloha ostavio Bakira.... Sad ti kontaj koji je ostavio više marve ... ? ? ?
Šaban nam ostavio papagaja, a Otac na službenom putu Sebiju !!