Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAMTIM JA I EKSPLOZIJU ODLAGALISTA SMECA I SAV DIM KOI SE SVIJAO U GRAD I U TOKU RATA I SAV TAJ JAD I SMRAD .VEC BI IMALI EKOLOSKU KATASTROFU DA NIJE BLO DONACIJA I STRANIH STRUCNJAKA DA SE ODLAGALISTE SANIRA. NAMA SU UVIJEK NAJ BITNIJE NEBITNE STVARI A OCEKUJEMO DA BITNE STVARI RIJESI NEKO IZ VANA.
"Ipak, problem je što stanovništvo neće da sluša – u kontejer za papir stavljaju flaše i obratno pa mi moramo sve ponovo sortirati" evo kako bošnjaci čuvaju grad, ha ja kuća čista da komšije ne ureknu, pet puta (lafo) se peremo na dan, al za smeće ko mari
_xy_ upravo služi kao primjer da se on te njemu slični radije bave nacionalnim prepucavanjima i davanjima krivice nekoj od dviju drugih etnija nego da konstruktivno razmisle o problemu i uzrocima istog. Učestali fenomen umne nedoraslosti na ovom portalu odnosno u regiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ce papak slusati.Mozes mu napisati obavjest metarskim slovima da sortira staklo u kontejner za staklo,papir za papir itd...ali jok. Papku je najlakse trehnuti onako sve odjednom sa balkona.
Po mogućnost uz kontejner ili na asfalt/travnjak
aklimatizacija sa vukojebine na grad jos u procesu:)ocekujemo 2050 god napredak:)
Ja smradova!
Katastrofa!
Sve se moze kad se hoce, mozda ovdje postoji solucija za sve to smece , Kina ce kupiti recycle materijale a pogotovo nasu Bosansku plastiku i kese. Mogo bi se i odpad sa novim masinama sa zelenom tehnologijom napraviti vrlo lako uz finu investiciju, samo da ta nasa vlada je malo normalnija prema vanjskim investitorima ja bih to pokrenuo al dok je tih talova izmedzu smradova na vlasti nema haira.
Nema šanse da se to dogodi. Kakava katastrofa. Bosna i Hercegovina je država u pravom smislu teriječi. Vodi je čopor ljudi koji ne misli ni na šta drugo osim na njihov lični plijen, koji je iz mjeseca u mjesec sve veći i veći. Iz mjeseca u mjesec sve je više bijede, jada, bolesti, prosajak na ulicama gradova. Da, da svaki drugi čovjek nema zube, boluje od nekoliko bolesti, penzioneri umiru od gladi, mladost hoda besposlena, obrazovanje na nuli. Sve cvijeta, kakva katastrofa!
Arape i Turke zaboli turac. Oni će bacat smeće u naše rijeke i potoke ! A da investiraju u smetljište i novi vodovodni sistem jer ćemo im trebati napuniti i BAZENE za hanume , takav nam je ugovorna obaveza !! E PA ISLAMSKA BRAĆA JESMO, al nam kese nisu sestre ! AArapi i Turcii su star premazan narod !!
trpaj dok može ba
Do 2020 nas ceka vise katastrofa, ekoloska ce nam bit najmanja briga
HALOO,VRATITE NAM STARI KLIKS,DA VAM EBEM LANJSKI KOLAČ,ŠTA OVO URADISTE?????koloko platiste ovo njesra
ma mi smo svakako deponija od države....
Eh da se ima imalo pameti dalo bi se ovo fino srediti, kako se samo moze iskoristiti otpad, pa na toj reciklazi i zaraditi da bi se onda moglo uloziti u pripremu terena. Ali jok daj dzabaluka, samo nek se razbacuje parama. A ima dosta krivice i u gradjanima, oni su prvi koji bi trebali da postuju neke propise, ako se imaju posebni kontejneri za odredjen otpad treba i razvrstati, ali ko ce seljaku to nacrtati.
nisam iz sa pa me boli kurac
Hoćeš li da ti kažem kako će biti novca. Otpustite višak radnika! Ostaće vam novca da uredite deponiju k'o da vam je kuća.
I da vam daju novac vi bih ga pokrali i rekli da jos! Mrs smrdljiva gamad.
Pa naravno da je katastrofa i sad, kad ne rade oni koji bi trebali nego kadar koji ima stele. I unistit ce sve kako su poceli.
@balkanski spijun Ma jok, i tamo treba da se plati pa da bi te zaposlili. hahaha Uvijek mi je smjesno kaze ako ne budes ucio skolu radit ces ko smetljar, e ne moze danas ni to, ako hoces da se zaposlis fino plati, pa ces se mozda i zaposliti. ;-) I evo iz ovoga zakljucujem koji kadar radi.
@Juraj.Janošik Malo sta cu. ;-)
stas