Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voda je zagađena, ali ne u tolikoj mjeri. A koja je mjera potrebna? Možda kolera, ali i to vam ne bi bilo dovoljno. Bravo SDA genijalci iz vodovoda. Svaka vam dala.
@~KOBILJA GLAVA HILLS Svaka čast pjesnik.
@ThisIsSpartaaaaaaa 15-oro
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vidi gospode, hoce pitku vodu u kuci.
nek skupljaju kisnicu, idu na bunar ili javne cesme.. more i cisterna proci da natoce vode u kanister. sve je to za ljude
Ovo ko da je vrelo Bosne, samo im niko ništa nije napisao. Srećom da za Tuzlu nisu zainteresovani ARapi, nedaj bože da im šta bude da nasatne panika u vlasti.
Zelite Ajnadzica imati za nacelnika, eto ste dobili govna. Odlican znak. Pametnom isaret dosta. Nadam se prijace vam naredne cetiti godine, kao sto meni "prija" Koldzinih 12 godina.
Vrelo Bosne zagađeno, vodovodna mreža dotrajala i zagađena, došlo je vrijeme da se plati danak barbarske vlasti, divlje gradnje, bez plana i pripreme infrastrukture. Bitno je da je svako "svoj na svome", pa makar se otrovao.
jel to tamo , gdje si mogo kupiti stan samo preko štele ?
@pcelesuizdzeneta ?
vodu pijem iz zahoda.
Živim na selu. Bogu iza nogu. Nema fancy kafića kao u Sarajevu, svaki dan isti. ALI VODA SE BIJELI A I MIRI.
@računar Znaš ti šta mislim :D
Treba probiti trziste vode jana ovo ono 👍👍
začarani krug, došlo na naplatu, prebrza, nekontrolisana izgradnja bez adekvatnog nadzora i voila tri do Konzuma ili Binga po vodu za piće, inače lokalne vlasti MU Šip
A da ne govorimo o tome kako baš u naselju Šip čak i za vrijeme Ramazan Kareema redovne su redukcije i nestajanje vode iza 12 sati! Čak i večeras, noć uoči Bajramskog praznika kad hanume prijeko trebaju vodu kako bi završile pripreme za nadolazeći praznik... Da vam hoće najbližim članovima porodica zatrebati voda kad ih zadesi najteži oblik dizenterije ili enterokolitisa, pa da se nemaju čime oprat' usljed svete redukcije!
Neko nam sere u PIPE.
Građevinskoj mafiji i nezasitim političarima nagurati crijevo u usta i zalijevati ih dok ne pockrkaju.... dušmani... gradi se "zgrada na zgradu", kuća na kuću, anarhija i bezobrazluk... sa novih zgrada na Otoci možeš pišati po prolaznicima i vozilima ispod... Samoubilački vandalizam... ovo je najnesposobnija generacija koja je ikada hodala Bosnom od najstarijih istorijskih izvora...zagadili su znamenito Vrelo Bosne, kad slavine nisu suhe u njima fekalije ...kerovi ujedaju narod, pacovi po hausto
Pijmo flaširanu
Zagađena je u cijelom gradu!!!!!!
Pocinje sezona proljeva.