Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
leo, leo, sa shupka mi jeo. demantuj da nisi.
Kao u osmanlijsko doba. Ima jedan lijep tekst fra Ivana Frane Jukića o tome kako te kadija i tuži i sudi. RAK se već, praveći se gluhim na fašistićke ispade HTV-a, pokazao za koga radi - za Zlajoglua i njegovu islamofašističku kliku kojoj propada i poturica Jeleč. Prema tome, ništa neočekivano.
Prventsveno na ovom portalu treba suditi urednike,osnivace kao one koji podupiru dozvoljavanje i raspirivanje medjunacionalne mrznje tako sto dopustaju komentarisanje svakojakvog sljama zadojenog mrznjom,nacionalizmom kao i sovinizmom. Inace ovaj portal opstaje samo zahvaljujuci mrznji i komentarima a ne novinarskim profesionalizmom jer Ja neznam kakav je to novinarski profesionalizam ako su vijesti na ovom portalu u 99% slucajeva copy/paste sa drugih sajteva.
odlična reklama za smeće od portala. nego ovih na uškriparskih portala ima više nego puka dole na kamenu.
u.red.n.i.ci i \"no.vi.nari\" ov.o.g p.o.r.t.a.l.a su nep.is.me.n.a a.mat.e.rska go.v.n.a, sta god da je r.a.k. re.k.ao ili nije rekao.