Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ko muda u ovoj jebenoj državi da ove proklete kriminalce strpa iza rešetaka. Savki dan ili se puca, ili se bode ili se bacaju bombe pa dokad više? Dok jednom ne pogine dijete nekog neuravnoteženog s kalašem pa dok ne počne pucat po takvima mira nećemo imat.
Promijeni stolicu, ne smiju se talasat moraju titrat.
Muda MU se zatalasaju kad prdneš? Pa jebiga druže reci mu da ti ga izvadi iz guzice prije nego što ćeš prdnut.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svega mi, otvaram fabriku štaka u Sarajevu, dok je još uvijek in u noge rokat.
Imaces posla preko glave!
Samo Ćelo jedan da nam je ! http://geto.ba/ismet-bajramovic-celo-posljednji-sarajevki-mangup/
jedan i jedini pravi sarajevski mangup je Ismet. DOK JE ON BIO ŽIV ovi su po mišijim rupama bili.... http://geto.ba/ismet-bajramovic-celo-posljednji-sarajevki-mangup/
Sasvim obican dan...cak i dosadan, samo jedna pucanjava...
ma samo se rokajte nek omar rjesava sa 2,3 milje na uslov 2 godine i tal sa sudstvom nek i oni šta uzmu
Sarajevo, pucnjava, ranjena osoba te počinilac u bijegu iodranije poznati policiji.
...ovo pravi je gangsteraj...
Samo me zanima da li je uvijek namjerno u nogu ili nitko ciljat ne zna ??? Bem ti više noge , što glave ne buše ???
Namjerno u noge
gangsteri iz foce i visegrada
Kad ste mangupi, sto se to ne suprostavite "gangsterima", ha sarajlijice ??? Samo znate da lajete po strani. Takvi ste bili i prije rata, nista se niste promjenili. Vi nesto imate reci nekome. U bivsoj Jugi zna se koji je grad vazio kao broj jedan sto se tice lopovluka i prevaranata. Samo to i znate, da varate ljude.
Heisenberg22 tvoja mi se mama nije suprotstavila jer ga voli primati od sarajlija za kilu kafe
klasika...sve to drzava pusta..da se puca,da su djeca na heroinu..i sve dok je tako roditelji ce samo razmisljati kako da izvuku svoju djecu iz tog pakla..a ne kakav je kriminal u vrhu drzave..vec isproban recept..
"Kako su nam rekli iz Operativnog centra, policija još uvijek traga za nepoznatim počiniocem." Dakle, policija će ga ganjati dok ne dobije status "počinilac od ranije poznat policiji"
"Pandur greskom pogodio babu i kolegu a lopov sa babinom tasnom u laganom begu"