Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počivajte u miru profesore, velika hvala na svim dostignućima, izdatim knjigama, zasigurno da će se još generacija i generacija obrazovati iz njih.
Moje saučešće porodici. RIP Profesore :(
RiP za profesora i hval mu sto je generacije studenata naucio Statici kao bitnom predmetu u tehnickim naukama
RIP za dragog profesora Doleceka. Najveci gospodin od svih profa koje znam. Mogao je da bira gdje otici, ali je ostao u svom gradu sve ove godine.
počivao u miru profesore
Naša nauka je ostala bez još jednog veliko stručnjaka! Zbilja veliki gubitak...
Veliki gubitak za Akademsku zajednicu u BiH. Bila mi je izuzetna čast, raditi sa vama, uvaženi profesore. Neka Vam je laka, ova bosanska zemlja.. Bilo bi lijepo kada bi neki institut dobio ime po ovom čovjeku, a sto da ne i ulica..
Veliki profesor, II. gimnazija. Ehhh... Počivajte u miru, prof. Doleček! :(
RIP i veliko poštovanje za našeg profesora