Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevu ne trebaju veci "turisti" od ovih koji su dosli sa okolnih planina, istocne Bosne, Sandzaka itd. U Sarajevu najmanje ima pravih sarajlija, a najvise seljacina.
Gaetano u Sarajevu sam 24 godine i dobro znam sta pisem, pitaj svakog ko je rodjen u Sarajevu sta misli o ovome i isto ce ti reci sto i ja. Ali posto si ti papak i seljacina koji spada medu ove koje sam nabrojao to ti ne shvatas.
Ako želite da vam ukradu automobil,da vas izbodu nožem u tramvajuili pak da osjetite detonaciju ručne bombe svakako posjetite Sarajevo!Tako bi bila najava reklame.
Vehabijo pjevaj onu pjesmu''HAJDEMO U PLANINE'' ili ima neka o Gornjoj Maoči tvome rodnom selu?
kad ja pođoh sa vrha Bjelašnice u grad,ja nesoh rezervne opanke sa sobom...jel ta?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Bosnu dolazi samo ko je u njoj rodjen i ko mora, a isto vazi i za Sarajevo. Jednako je primamljivo za turiste kao i Kandahar ili Mogadisu.
Gaetano, javi mi se neki drugi put kad budem imao vise strpljenja za dva maloumna, retardirana idiota. Upravo vodim razgovor sa jednim koji ti je opasna konkurencija. Ostaj mi srecno, degencino!
To je zato što mi dajemo svoja srca strancima a ostala čupamo jedni drugima... Vide ljudi da smo neobični u svakom pogledu...
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Jebo majku od turista nemos proc ulicom. Pogotovo ovih iz Rogatice, Foce, Srebrenice a ima I stranaca ! Kao recimo ovi iz sandzaka
lokalni turizam jbg :)
Gaetano. Pa ti Sam sebe mrzis idiote isfrustrirani. Ovaj "turizam" su nam I napravili demokrati kao ti. Tito vam kriv ? Pa jest . Sto vas je pusto iz buhare u usta vam se nakakam. Mali je ona otok bio mali ! Niste mogli svi stat. Ma dok je Joki cizmom pritisko bagru I slusalo se. E kad je umro izadje ste I vi na STAGE nije valjalo pa ti I tebi slicni evo napraviste da valja"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)