Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nismo Turci. Mi smo Bosanci. Nemam ništa protiv Turaka ali mi smeta turčenje.
Ma vi ste svi jedni obicni Turci, samo imate kompleks identiteta pa vam to sada smeta.
Sada si samo opet naveo isto sto sam pomenuo, -kompleks identiteta-
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tokom rata zivio u zgradi "Papagajka" i povremeno se igrao po zemljistu koje je prekrivalo ovo historijsko blago ... Gledaj ti sta je bagra radila, skrnavila groblja zarad socijalizma i "jedinstva" ...
Stusite i Papagajku mozda je i tu neko ukopan. Jes sta vam je bagra uradila dovela vam civilizaciju, bolje da vas nije dirala, jos uvijek bi zivili po brdima bez struje i hrane. Doduse za 25 godina uspjeli ste ostati bez hrane, a bez struje trebate malo sacekati, ipak su komunisti gradili objekte koji traju 50 godina. Zato mozda i hoce SDA da vam proda i hidrocentrale, pa da se napokon vratite u srednji vijek. Tamo vam je i mjesto.
Nisam ciljao i mislio samo na komunizam, nego na svaki drzavni i drustveni poredak poslije Osmanskog Carstva pa na ovamo ...
Genocidaši će da pocrkaju! :D
nek naseljavaju istočnu bosnu i nek tamo grade,sarajevo je pretrpano,ovi ratni profiteri samo uzimaju pare od njih
nekada se park zvao "park cara dusana" kakve smo mi budale jbt zivot
Nemam ja nista protiv Srba,nego mi je smijesno park u kojem je bila Dzamija i Muslimansko groblje,zatrpati sve to i nazvati to Park Cara Dusana. To je isto da lokalitet gdje se nalazi Crkva Svetog Save nazoves Parka Sultana Sulejmana Velicanstvenog.
novo okupljalište mladih, tj. narkomana i revolverša...
Atmejdan ok, ali sto napravise dzamiju u parku.. Ne uklapa se pored iskopina al nikako
jesu li možda trebali kladionicu otvoriti, ili možda spomenik caru Dušanu, po kojem je taj park za vrijeme ćopavog bravara nosio ime?
Jozsef :-) , nisu trebali nista, trebali su ostaviti klupe i zelenilo i obustaviti saobracaj kroz park. Ovako ni vjernici nemaju mira a valjda bi trebalo, a nit se Atmejdan primijeti da valja..
Dnevna Doza Klix Komentara https://www.facebook.com/pages/Dnevna-Doza-Klixba-Komentara/284869648303455
svaka cast, kako su samo ovo odradili.
Upravo danas je godisnjica smrti velikog drzavnika pod cijom vlascu je sve ovo poruseno i zatrpano bagerima.A svi ga danas pomenusmo zaleci za tim dobrim vremenima.Ovo je samo jedan detalj tih vremena.
Nešto pozitivno,i vrijedno pohvale.
ma ja najbolje je zivjeti u proslosti.
pa sta?
Starevina se dobro treba cuvati i odrzavati.