Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
student sam, za palestinsku drzavu sam, al brate ne podrzavam ovakve gluposti sve dok se prvo paznja ne obrati na nase probleme. Toliko
Ne razumijes, podrzavam drzavu da se mene pita glasao bih. Medjutim ovakve akcije ispolitiziranih \"studenata\" ima efekta na medjunarodnu zajednicu jednako koliko ima i ovaj moj komentar. Postoje domaci problemi kojima studenti trebaju da se bave, i kod takvih problema bi ovakve akcije ostavile puno vise odjeka.
jarane meni stvarno nije jasno po cemu si ti zakljucio da \"studira dzihadizam,\" gledao sam slike sasvim normalan momak
Palestincima je gore nego bosancima. Treba podrzati ljude, sevap je, kod nas se nista ne desava. Valja uciniti usput sta se moze. Kod ans nece biti bolje i to ne samo ovdje nego gdje god ima muslimana :(.
Možda je bolje malo sačekati pa da Palestina i RS zajedno apliciraju za prijem u UN. Kažem možda, nisam siguran.
Mislite li vi da cete nesto postici ismijavajuci druge i komentarisajuci.Kako vas nije stid, kako mozete biti tako sebicni, kako mozete? Palestinci su ljudi kao i mi, ziva bica od krvi i mesa, ovi potpisi mozda nece nista promijeniti, ali znak je da smo svjesni, da mislimo i da razmisljamo, a to sto vi uvijek nadjete neki izgovor, neki razlog da prvocirate i sve zivo poredite sa vjerom i nacionalizmom,stvarno nije ok.
VIVA PALESTINA
SLOBODA PALESTINI
Ja Nijaz Selman skljoco sam protiv formiranja drzave palestine i njenog primanja u UN !!!!!!!!!!
O kojoj se slici radi, ne vidim...
Ja samo mogu reći da je ova fotografija odlicna, ko god je uslikao!
a u pm kako nisko padaju ovi muslimani u bih...vi ste bili ,a po meni jedan dio vas jos uvijek jeste europski muslimani ....znaci muslimani koji postuju svoje vjerske vrijednosti ,ali isto tako nisu zarobljenici vjere u svakom pogledu...Ipak na scenu je ocito stupio minorni dio pripadnika bh muslimana medijski exponiranijih koji hoce da se strogo drze serijatkih zakona sto u svakom slucaju nije dobro za bh muslimane ,al nije moja briga samo konstatiram ...toliko
biti će kako Dodo kaže a ovi su studenti de.b.ili ako ne kapiraju kako funkcionira država!
Zar je ovo profil jednog sarajevskog studenta: http://www.facebook.com/ammar.nurkovic?ref=fs Sta sudira frajer?? Dzihadizam?? Eto odakle kreteni koji nam po gradu pucaju po ambasadama... Ministri Suljagic i Ahmetovic bi morali reagovati...ili cemo cekati da se ovakvi manijaci pocnu raznositi u prepunim tramvajima!
Koja akcija, sad ce sigutno UN proglasiti Palestinu drzavotvornom, nema izbora. A liberman dosao u Republiku Srpsku da lobira i nudi Dodigu pare za auto put i aerodrom u Trebinju. Para vrti gje burgija nece. Dzaba vam peticije, kad Dodig kaze ne moze i kvit.
DAJEM PALESTICIMA poDRSKE SLOBODA ZA KURDE
Ma odmah ce Izrael uslijed te \"akcije \" dopustiti stvaranje nezavisne Palestinske drzave i ridajuci u suzama moliti za oprostaj Palestince jer u strahu su velike oci, a same UN imace vandrednu sjednicu savjeta bezbijednosti na kojoj ce glavna i jedina tacka dnevnog reda biti \" Studentska akcija podrske palestini \" ! Ne zna se koja je akcija\" bolja\" za PiH,ova ili ona od jucer !