Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pliva patka preko Save nosi pismo na vrh glave u tom pismu pise ne S.E.R.I.T.E vise..
A pisma se pisu vadama zemalja u kojima su se desila teska krsenja ludskih prava. Pola miliona ljudi prepoznalo znacaj projekta, ali je to za primitivnog bosnju spansko selo.
Akcija se rad bez ikakve novcane naknde. Postoji nesto sto se zove aktivizam i podizanje svijesti o krsenju ljudskih prava za neosvijescene popt tebe.
kome se piše? bože, ja besmislenih poteza i akcija, samo da se mazne lova za neki kao projekt, a vamo šuplja da ne može bit veća!