Ukupna dužina 287 metara
0
Sarajevo: Sanirana Kaukčijina ulica
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje ne ide asfalt nego KALDRMA koju su unistili svugdje po gradu. Seljaci koji su dosli u grad sa sela misli d aje pojam grada asfalt pa su ga zeljni i stavljaju ga gdje god mogu 8takvi su na vlasti nazalost) , a njihovom zaslugom Stari grad vise ne lici na Sarajevo..
na brzaka par KMcica se izdvoji za ceste, nema trotoara, nema oznaka, semafora normala ustedi se koje 3 4 Plate unaprijed :D
pa ljudi moji gdje su vam ivicnjaci jer ce vam sa par dana biti isto kada budu vozila isla po ivisam ai time unistavala asfalt !!! a onda ponovo cekaj 10 godina ili dok se ne rodi sljedeca generacija da se napravi prava ulica !!!!
rekli bi crnogorci vidji jada ni pjesackog ni oznake cime se mi dicimo bosanski jad i zaostalost
isto neka selendra