Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA xantosa Jadan li si! A u Boga vjeruju oni tvoji sto zivu djecu po crkvama zakopavaju, i oni sto musku djecu siluju. Oni praaaavo vjeruju.
PA LJUDI ,TO SU BALIJE TO NE VJERUJE NI U BOG NI U COVIKA,OD NJIH NEMA NISTA DOBRA.
Vlatko Menix, direktor Hercegovačke televizije Mostar, za današnji je Dnevni list kazao da je nakon gašenja Erotela 1998. na čelo HRT-a došao Mirko Galić koji je po nominalno tri puta nižoj cijeni FTV-u... ...prodao hrvatsku televizijsku opremu. Naime, u nedavnom razgovoru za taj list, Filip Andrić je izravno optužio FTV da se “nelegalno koristi odašiljačkom opremom koju je hrvatski narod dobio kroz razne donacije i koju je stekao svojim radom”. Menix je o navodu Filipa Andrića o FTV-ovom neovlaštenom korištenju hrvatske televizijske opreme kazao kako je pogrešno reći da je FTV otuđio odašiljačku opremu Hrvata. "Možemo slobodno reći da je ta oprema bez ikakve suglasnosti bh. Hrvata poklonjena FTV-u", kazao je za Dnevni list Menix i dodao da, znajući to, Hrvati nemaju nikakvo pravo na istu opremu jer je FTV sklopio ugovor s HRT-om iz kojeg je vidljivo da je ta oprema, ističe Menix, sasvim legalno prešla u ruke FTV-a. Stoga je prema Menixovom mišljenju ljutnja Hrvata sasvim razumljiva. Između ostalog, Menix apelira na hrvatske političare da ne odustanu od zahtjeva za kanalom na hrvatskom jeziku i da napokon pravo hrvatskog naroda, koje je zajamčeno Ustavom BiH, provedu u praksi.
e bosanac dabogda ti zena utebe bacila djete a ti crncu popusio kitu.
nije ona - on
DABOGDA TA ŠTO JE BACILA TO DJETE CRKLA
Citat: ...sesmatra da je zena neuracunljiva u prvim dnima nakon poroda. ... _________________ Citat: ... Sramota je to, da su njoj objavili puno ime i prezime, a da krimimnalcima i silovateljima stavljaju samo inicijale???? ... _________________ Ipak, treba sacekati zavrsetak istrage.
A STA AKO JE JADNA ZENA I SILOVANA??
ebem joj sve bolesno! na lomacu sa njom!
i bolje sto je dijete mrtvo. ne mogu da vjerujem da ovo kazem, ali kad je zena vec toliko pukla da svoje dijete baci u kantu za smece, mogu samo da pretpostavim sta bi mu se desavalo da je ostalo zivo. ovako igrat ce se s andjelima u dzennetu. a sto se tice ovih groznih komentara: najlakse je reci kucka, najlakse je optuzivati i pljuvati. ne dao Bog nikome ovo sto se njoj i djetetu desilo. stidite se! i zapitajte se koliko ste svi vi koji ste osuli salvu psovki i monstruonznih recepata kako dokrajciti tu zenu, zapitajte se KOLIKO STE VI NORMALNI! najgore je sto vasi komentari govore da ce ovakvih stvari biti jos. nazalost previse je munjenih ljudi! a i vi pripadate potencijalnim djecoubicama, zenoubicama, ubicama i tome slicno!
ovo je strasno, ja ni mrtvu macku ne bih bacila u smece, sve da se beba i mrtva rodila, zar je treba baciti u kontejner???? Niko ne kaze koliko joj je godina, mada ni to vise nije vazno...zalosno i za svaku osudu
lako je kritikovati kao sto rece ovaj ispod ta zena je pukla cim je to uradila, zbog tog sam ga nagulio iz Bosne jer to nije nista sta ce se desavati , sve u svemu takvi netrebaju da zive jer su opasni po okolinu, danas svoje rodjeno djete, sutra porodica ili komsinica itd... korupcija, prostitucija, droga, zarazne bolesti, bijeda, itd itd BOZIJA KAZNA!
Ovako je i Lutvo iz Validne legtimacije ispao iz ruku svoje majke kad se rodio pa je zbog toga postao virtuoz na kožnoj flauti ....
drolja majku joj jebem narkomansku, znala se jebavati... c c c...
a sta je rodila