Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li sto reci,zasto nam natalitet pada.
soo cute
Mijenjam istoriju '90-tih, za istu '80-tih...
Jel ovo Britney Spears u crvenoj majici?
I dodjes na cas i nastavnik ti kaze da ti treba ovogodisnja verzija, od prosle godine vise ne vazi. Nista promijenjeno, samo da se pare uzmu.
a ti onda sačekaš da ti drug kupi tu novu a ti od njega uzmeš i kopiraš i to je to :)
I platis isto kao za novu knjigu samo sto ti ova bude crno-bijela.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dodje otac sa posla i i iz gepeka golfa 1 izvdati dva paketa puna i ruksak sa likom Zagor Te Neja ili Bleka Stene...u jednom knjige, u drugom paketu raznorazni pribor, plastelin, siljala, gumice, sveske..mirisu..ja sretan , najsretniji na svijetu......u vremenu kad nije bilo ni stranaka ni izbora...