Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Ema zelim ti sve najljepse, da puno godina dozivis u zdravlju sreci rahatluku......da ne nabrajam dalje zna se. :-)
Bebi sve najbolje a ovaj ranko je najbolji primjer nepotrebnosti naše administracije, NIKAD ČUO ZA LIKA
nije čovjek iz kiseljaka i nema veze sa hvo-om
Ema je preljepi ime in Ema vec ima brata a i roditelji su joj super. Obrazovani i kulturni a ne ko neki ovdje koji samo izkazuju svoj primitivizam zbog licnih kompleksa. Sta imate vi komentarisati o imenu kad su se roditelji dogovorili? I sto bi se posebno pominjajo otac kad je bebu rodila majka Nirvana? Bas ste primitivni neki ovdje. Nije ni cudno da smo tu gdje jesmo ako tako uzko raumisljate.
Moram primijetiti da se osoblje klinike jezero spremilo za slikanje. Kad sam ja bila u ovoj sali niko od osoblja nije nosio kapu niti zastitnu masku! Ema, tebi sretno!
Niko ne spomenu oca . Mislim da mu je ime Gandi
Draga Ema, tebi zelim mnogo zdravlja i srece. Sad kada imas dva razloga da slavis novu godinu, spremi se da uzivas u svim ljepotama koje zivot daje. Vidim Ema, tvoja majka je stvarno sretna. Neka takva i ostane. Ama, Ema gdje ti je Babo ? Garant nije mogao doci od zime, hahahaha
Pa sta te koji k...briga za Babu? A gdje su joj deda baka i ostala familija? Nirvana je rodila Emu i me babo!
Odgovor ovome poznat-mup-ks-dokle ćete izmišljati i plasirati neistine, dr Čović je i po majci i po ocu Srbin, sin čestitih ljudi, otac akademik, nadaleko poznat, i kako to Srbin zapovjednik HVO u Kiseljaku, doktor je cijeli rat proveo u Sarajevu sa porodicom, humanista i izuzetan čovjek i ljekar.
sretno ti djevojcice ...ali kad bi znala gdje si na ovom planetu po prvi put svijetlo sunca ugledala---vratila bi se odmah natrag u stomak i tamo ostala zauvijek...
Raduju se doktori i ja bih koliko je kanulo u džep.
Sve naj ljepše u 20015 i da nam budeš sretna da se ovo pomakne s mjesta
Bas ljepo ovako nesta vidjeti. Mala ce da slavi novu i redjendan skupa u buducnosti EXTRA
500 maraka u koverti neka trebat će joj.
U koverti cestitka...
I u najludzoj noci pokazal smo i dokazali svoju multikulturalnost. Nirvana Sabanovic rodila Emu. Brz oporavak mami i sve najbolje u zivotu bebi.