Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bem ti život...drogiraju se siromašni, droiraju se bogati...bit iole normalan postala premija...
ima razlicitih sorti narkomana.. imas djecu s' ulice, imas one sto ih babo i mama guraju pa se malo lupaju sportski.. i imas one snobove sto kad osjete da su dosli do granice, prestanu.. kosarkaski dnevnici :D
e jebiga druže zar drogeraško paćeničko sranje može dovodit u dilemu biti jak i zdrav ili drogiran. sjeti se one rečenice unproforca u filmu "gori vatra" kad saši petroviću sugeriše "moraš biti jak"
jbmti drogu i onoga ko je izmisli
Brate Pele Rahmet ti dusi.
BLAGO OVOM 22 OGODIŠNJAKU. BAR VIŠE NEĆE GLEDATI NEPRAVDU, KORUPCIJU, LOPOVLUKE, KRAĐU, LAŽI PREVARE, JEDNOSTVNO NEĆE SE STRAHOVITO MUČITI KROZ JEBENI ŽIVOT KAO OVE KUKAVICE KOJE ŽIVE.
Ma nije droga za one sto nemaju para pa svakakav shit koriste..
i captain, malo sam mjeso apostrofe jer sam se napusio, pis'o brzo pa ono fulim jebiga, halali.. :D
R.I.P Gamal Misinović - Pele
ne blijedi, vulajt kolor je tu.. evo gag je izgleda vulajt kolor hahaahh
pa pasa moj, upravo sam zbog tog' napiso 'sta mislis kakav je zivot im'o' nema veze kol'ko je on godina imo.. zivot ne pita za godine pasa moj, gazi kad stigne..
neznam kako vi to gledate ali ljudi to je bolest sta je drzava uradila za ovu populaciju da li su oni krivi omladina nema posla mora se okrenuti kriminalu
Neznam - dokaz da fakat ne znas :)
bolje bi mu bilo da se je u guzu bo nego u venu mogo je gigant danas bit vidis danas sve goli peder pun grad pedera zali boze njegove mladosti mogo se fino udat
Ma ko te jebe... kad se bocas
Šta kazati? Onaj ko živi kao pas, završi kao pas. Svi mi imamo mogućnost izbora. Tako je imao i M.G. Nažalost, nije odabrao pravu stranu života. Vjerujem da je bolje i za njega i njegove roditelje, pa i ovo naše društvo, da se sve ovako završilo. Njega više nema, a on treba da posluži za primjer svim narkomanima i onima koji to nisu, da ne bi poklekli pred izazovom pakla droge.
sjedi 5!
kraftwerk, malo promisli. Svi imaju mogućnost izbora, između dobra i zla. Ovdje je riječ bila o drogi. Momak je odabrao da se drogira, a imao je mogućnost da ne odabere to zlo. Razumiješ li sad?
joj ljepa brate sljiva orginale,,,
a sta je to, "Očevid"?
*gag, očevid je uviđaj. Poznata ti riječ očevidac? :)
I kakve veze ocevidac ima sa uvidjajem?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad bi narkomana kao trebalo da žalim!? alim one obaspravljene radnike koji plate nemaju a rade, žalim one koje fasuju kakvu boleštinu ni krivi ni dužni...narkomana...ja jok!
Glup si. Ako ga ne zalis moras li bas i komentarisat Mr.Nice and clean guy.
Napisao svoje mišljenje! Đe problem? Da žalim nekoga ko zna šat radi a opet to radi. Ne, ne žailm ih!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)