Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avdo radi odlične stvari za očuvanje kulture sjećanja za vrijeme agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu.
ovakve ljude treba podrzati, dok su zivi. Dat mu Šestoaprilsku nagradu Grada Sarajeva.Jednom se promjenuti taj narativ, da bi u BiH uspijo, moras uspjeti prvo vani. Mi neznamo cjeniti svoje, dok to ne izgubimo.
Ovaj covjek je zasluzio sestoaprilsku nagradu u najmanju ruku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Avdo! Tvoj trud u borbi za istinu i pravdu ce ostati zapamcen
Avdo zaslužuje Šestoaprilsku nagradu. Tako mi Boga.
Bravo za Avdu , smrt vlašinama
Gumene glava dobila sestoaprilsku nagradu a Avdo nije
Na šta je ova država spala da ovaj izblajhani Zisko snima filmove o ratu. Više smeća na filmskoj vrpci nije proizvedeno od kad postoji ova industrija a da je to više plaćeno novcima svih građana. Očima rata vidio nije ali danas govori o istoriji i još ga ovi diletanti iz sdp-a dovedu u Vjećnicu.
Bravo !!! Napravite još takvih filmova i prikazujte u svijetu.
Avdo neumoran si, svaka cast sto se boris za istinu!
Podrška radu Avde Huseinovića...radi prave stvari.
Vidi onog antiDejtona Alickovica
Sramota da ova ljudina nije dobio sestoaprilsku nagradu.
Ne znam sta da kazem Avdo da vrijedi...Ti si nas liljan u miru...Bog nek ti da sve najbolje,tebi i tvojoj porodici !
Avdo treba dobiti Zlatni Ljiljan
Kapa dole Avdo! Jedan od rijetkih koji imaju karakter i odgovornost da pisu o istini agresije koja nas je bila zadesila. A ostali reziseri, koji decenijama muzu narodne pare nikad nista uradili nisu da se kaze, sacuva istina o agresiji na BiH.
Avdo ljudina
Ali kad počnu ovi chatnici iz tzv pc-a sa propagandom :mi smo htjeli da ostanemo u Jugoslaviji. Kako ste htjeli ostati u Jugoslaviji ako ste 1.Aprila 1992. godine u Bijeljini formirali tzv. srpsku Republiku Bosne i Hercegovine????