Behmen dodijelio zahvalnice
0
Sarajevo ponosno na hrabre građane i policajca
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci
vidi betmena što ga je fisno :)))))
Gdje je moja zahvalnica za privodjenje firge otimaca ?
na 23% sami p.e.d.o.f.i.l.i. od policije, pa sve do sportaša.
Iduci put cu ponijet palicu pa cu vas sve slomit kad se opet zabijem u tramvaj !
dirka ga ibro, dirka.
čuj hrabri policajac,e svašta
žešće šuppčine.
mali ima dobru guzu.
pa PITARI su to nisu oni sto su SLJEGLI u ovaj grad BRAVO MOMCI
Jeli Sarajevo ponosno i na dvoicu policajaca u crnom presretacu koji su mi pokusali iznudti 50 KM i kada sam odbio samo mi vratise dokumente? Jeli treba svi da nosimo upaljene kamere na mobitelima kad nas policija zaustavi?
nažalost, policajac je tukao pogrešnu osobu, 13-godišnjeg maloljetnika koji nije ni kriv ni dužan, tako da će i ibro i policajac završiti u zatvoru zbog p.e.d.o.f.i.l.s.t.va.
Pa je l\' moguce da ste toliki kreteni?? U svim normalnim zemljamama ovo je cesto samo kod nas ne pase ljudima sto su momci reagovali i dobili zahvalnice. Bravo decki.
svaka cast, nasem drustvu trebaju uzori a oni se stvaraju na ovaj nacin, aferim
Nidje veze koliko ljudi znacajnije stvari urade pa ne dobivaju zahvalnice. Moj betmenu na niske grane spustas funkciju gradonacelnika a i sam grad.
pa kako vas nije stid??pljujete po momcima koji su se pokazali na pravi nacin u pravoj situaciji,a ne ko vi sjedite za kompjuterima i kritikujete sve!!! bas bi vas volio vidjet tu,a mozda ste i bili,ali vi samo okrenete glavu.. SVAKA CAST MOMCIMA I OVOM POLICAJCU!!!
Ja sam gay!!!!