Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propast' ce silni Hookah barovi otvoreni u zadnjih pola godine, godinu. Kako ce Sarajevske glumice postavljati slike na instagramu i facebook-u dok im dim izlazi iz usta ?? :))
Ja fakat nemam pojma kakva je ova nargila furka,pušiš ko fol a ništa,samu hemiju udišeš i truješ se!Fino kad hoces da pušiš smotaš vutru i znas na cemu si!
Ne zabrraniti, ali drakonski kažnjavati ugostitelje koji dozvoljavaju konzumaciju tinejdžerima, i naravno učestiti posjete sanitarne inspekcije i uzimanje uzoraka sa iberlaufa tj onih auspuha sa šiše
Dobro se sjetili, ali tesko, dusu bi prodali ovi na vlasti za interes. Nista me vise ne nervira od Nargile. Osim stete po pluca direktno udara na mozak u smislu da postajes "uhljup" koji vazdan bulji u nebo ko tele. Nesto najretaranije sto postoji. A vlasnike koji to daju djeci svrstajem u dilere droge.
Zakon koji kaze da je zabranjeno konzumiranje alkohola, kupovina cigareta, posjeta nocnim klubovima za osobe mladje od 18 godina treba postovati. A kazne za te prekrsaje moraju biti drakonske. Ako se glavni akteri, vlasnici kazne novcano nece biti problema. Ako neko pusti osobu mladju od 18 godina da udje u nocni klub, da kupi cigarete ili alkohol treba biti kaznjem minimalno sa 10 hiljada maraka. I red ce se uspostaviti. Tako se radi svugdje u svijetu.
Bolje i nargila nego sintelan
eto proci ce nam zivot u zdravlju
A mater im je stvarno divna zena bila umrla mlada dohakala joj nargila..
vracam se danas biciklom sa planine i prolazim pored onih kafica na dolac malti, prolazim i gledam glupe face kako cuclaju nargile, majmuni skorojevicki
To se stručno zove "fafanje dimoklipa" hahahah
Dajte ba , prvo ste preko medija pokrenuli hajku protiv kladionica , pa su sad uveli poteze u kladionicama , e sad hoćete da se zabrani nargila i to ćete postići isto je l??? Pa je l ovo neke vehabije finansiraju ??? Je l ovo šerijatizacija BiH ??? Šta se dešava i koji vam je sljedeći korak , vi koji ste ovo sve pokrenuli !!!
Poreze pardon
Akcize od 1000% odmah uvesti pa neka puše do mile volje.
Možda je naslov potrebno korigovati"zakon o zabrani pušenja nargile za maloljetnike" treba donijeti zakon da je maloljetniku zabranjen ulaz u sve vrste ugostitetljskih objekata gdje se toči alkohol,puši nargila,kladionice,kladionice na br.1
@metuzalem to za odrasle me ne interesuje,svako svoj život živi, ja sam prestao pušiti ali to je moj"problem". Kladare su najveće zlo.to je neviđena pošast, otvaraju se i u napuštenim javnim wc-ima, ima ih na svakom koraku,država slabo kontroliše rad,slabo,to se mora maximalno oporezovati i fiskalizirati, PDV na klađenje mora biti 30%...itd
Lajk
Uciteljice neka pusi ko sta hoce. Siguran sam da se i ti svoje lule neces odreci....
Jel se to nazire kraj silnim slikama i lajkovima po fejzbuku? haha