Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objekat neće biti otvorenog tipa tako ne razumijem zašto to objavljujete na vašoj stranici kao vijest. Ja sam prije nekoliko godina bio naivan, mislio sam da je Napredak normalna organizacija koja podstiče hrvatsku kulturu u BiH pa sam otišao u njihove prostorije na Titovoj i učlanio se, mislim da je članarina bila 16 KM. Nikada više od njih nisam čuo ništa da bi mi nakon godinu dana moj drug koji je Bošnjak rekao kako ga Napredak bombardira pozivnicama na njihova događanja. Očito su ga identificirali kao nekog ko bi im bio od koristi. Sve u svemu, mislim da je to jako mutna organizacija koja posluje potpuno netransparentno. Cak i Napretkove stipendije se ne daju djeci kojoj trebaju vec djeci ministara koji mogu biti od koristi. Sve u svemu, to je privatna organizacija Franje Topica koji koristi ljude da bi sebi priskrbio rejting. Ako primjetite - nosi Boss odijela od par hiljada maraka
Ljubomorna bagro , sta vi to radite za ovu zemlju il ovaj grad, Napredak postoji 100 godina u Sarajevu , i s njim smo dobili prvo planinsko udruzenje, pa cak i zadrugu, knjiznicu, knjizaru, dok vi ovdje trunete na internetu i s-e-r-e-t-e o svemu , i vani ispijate kafe i cigare, ovaj lik i ovaj klub nesto radi. Bolje vam je da visite na posao.ba a ne na sarajevo-x. Pa.p.ani
Nisam vidio ružniji planinarski dom u životu. Arhitekta je neki slijepac očigledno.
fino da Napredak postoji vec 100 godina... gdje to na svijetu kulturna drustva imaju nacionalni predznak osim kod Hrvata
@znalac Možda bi ti bio zanimljiv podatak da su braća Franje Topića došla kao zadnji prosjaci u Split ali bukvalno. Samo nekoliko godina kasnije sagradile su se kuće i napravile firme i svi bogataši. A u Split je stizala ogromna humanitarna pomoć tako da je to malo ulja i brašna što je stiglo do Sarajeva samo kap u oceanu vode. Isto tako mi nije jasno kako je on mogao biti muž Planinke Mikulić ako je svećenik?
Kad s\'trebevića uariše Vuci ko su Turci upamtit če vlasi
Sarajevo ispod Trebevića............................
TREBEVIC , MOJA MLADOST ! ALI SADA JE TREBEVIC PUN NARKOMANA !
Živjela Bosna i Hercegovina!
Poturičko nekulturno društvo \"NapRdak\" i njegov predsjednik Franje ef. Topić, smeće od \"čovjeka\"...
Vidim da se ovdje iznose mnoge optužbe na više adresa. Imate li dokaze, vi koji optužujete ili sumnjičite? Ako ih imate, red bi valjda bio da ih ovdje dostavite. Ako ne, onda, je sasvim jasno o kakvim looserima se radi ,)
A mina pune oranice
.ebiga nemaju svi pare da nose armanijeva odijela k\'o re.i.ss ef.f.endija
Sad ce Topic moci u prirodi organizirati svoje bunga bunga zabave placajuci djevojke po 100 maraka i noseci svoja BOSS odjela. Narod Zna a i Topic Zna !!!!
Ispod Trebevića sanjali smo sne...svaka lijepa vijest o našem Trebeviću me obaduje...biće opet žičara, opservatorij, sankanja, izleti...i nećemo dati da nadobudna papanija uhelači naš mali Trebević kao Bjelašnicu. Bolje i Napredak nego Brankovićevi i Alićkini apartmani.
Pa sad , moguce...ali su u ratu bili Ok, x puta su mi dali hranu za dijecu i zato ih postujem...za sad neznam